2777
2789
هدفممم پرستاری ن اینک صرفا چون رتبع پایین تری از پزشکی میخواددد چون علاقه دارم ب این رشته🙂

میشه ب امید خدا ، بیشتر زیستو کار کن 

بخند حتی اگه از زیر فشار روحی روانی جر خوردی🤣 من خار زندگیو خفیف میکونم هعععع😎
خیلی عالی پس این یه چیز طبیعی هست من یادمه اخراش دیگه حس میکردم همه چیز یادم رفته فقط به این فکر کن ...

تموم ک میشه  ایشالا نتیجش خوب باشع 

راضیه هستم☀️لایکم نکن لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۴۰۱کنکور

چه کار کردی دقیقا لامصب 

دمت گرمممم😍

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

میشه ب امید خدا ، بیشتر زیستو کار کن 

زیست امروز ۷۰ درصد زدمم از ۱۷تست بدون خوندن نکته صرفا با خوندن خود کتاب درسی برای بار اول ک خوندمش رفتم سراغ تست از ۱۷تست تنفس ۷۰درصد زدم منبع ایم ک استفاده کردم خیلی سبزه

راضیه هستم☀️لایکم نکن لطفا
ینی اصلا قبلش خوب نمبخوندی؟  چه جور میخوندی کلا قبل تراش؟

میخوندم نه به اون صورت 

برنامه نداشتم بعضی درسا رو جا مینداختم 

ممکن بود دو روز در هفته بخونم

یک ماه اخر روزی ۱۶ ساعت میخوندم با برنامه منظم

و اینجوری شد 

البته بگم من نه ازمونی شرکت میکردم و نه مشاور داشتم

میخوندم نه به اون صورت  برنامه نداشتم بعضی درسا رو جا مینداختم  ممکن بود دو روز در هفته ...

خیلی خوبه ک واقعااا تو تجربی 

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨
دبیری زیست فرهنگیان میخونم

موفق باشی♥️

پزشکی نمیاوردی؟ 

همسایه ما دخترش حدودا 5000 شد پزشکی میخونه امسال البته تعهدی 

فک کنم شهریه هم میده

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨