2821
2789
اره اونم موثره اسکرین شات هاروببین خیلیاحاجت گرفتن

حرف شما کاملا راست بود امشب پیش یکی تک نیت گرفتم همین جور ببینم چی میگه این برعکس فالگیر اول گفت. راجب همسرم بود اولی گفت جدا نمیشی دومی گفت میشی 

حرف شما کاملا راست بود امشب پیش یکی تک نیت گرفتم همین جور ببینم چی میگه این برعکس فالگیر اول گفت. را ...

پس دیدی اینا دروغگوان همشون

خودم تجربه دارم ک میگم، فقط ذهنت با چرتوپرتاشون درگیرمیشه پولت هم هدر میره

لطفااا دیگ هیچوقت سمتشون نرو.اگه پولت برات مهم نیس حداقل بخاطر روح و روان خودتم ک شده دیگه سمت اینانرو.

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پس دیدی اینا دروغگوان همشون خودم تجربه دارم ک میگم، فقط ذهنت با چرتوپرتاشون درگیرمیشه پولت هم هدر م ...

واقعا همین طوره اولی که حال الانم  درست گفت ولی به قول خودتون به اینده دسترسی ندارن. دومی هم عکس دو تا ورق برام فرستاد که جدا میشی. دیگه شکم به یقین تبدیل شد 

سلام من یک هفته مونده بود عقد کنیم نامزدم پشیمون شده بود... از یک آقایی بنام حاج اقا براتی دعا گرفتم یک هفته ای برگشت و عقد کردیم شماره شو ندارم فقط آیدی تلگرام شو دارم می‌زارم کسی شاید بدردش خورد

@Keysheyi