2777
2789

بعنوان کسی ک یه زمانی دربه در دنبال اینچیزابود میگم سمت اینانرو نه تنهامشکلت حل نمیشه بیشترم گره میفته توکارات پولتوهم هدرمیدی

گفتم بهت،شاید یک درصد روت تاثیرگذاشت

خوددانید.

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما میشه توضیح بدی؟

اولا یچیزی بگم به مجازیا چه ف.الگیر چه دعانویس اعتمادنکنید اینا ۹۹ درصدشون اصلادعانویس و یاف.الگیرنیستن دروغگوان

الان من پشت این اکانتم نه منو میبینید نه چیزی از کجا مطمئنید دخترم؟! شایدپسرباشم.. شاید اسم و سنمو دروغ گفته باشم....

درمورد دعانویس، اینا ازاجنه کمک میگیرن

بیشترمواقع تاثیری نداره کارشون  اون مواقعی هم که تاثیرمیزاره تاثیرش موقتیه و تو چهل روزه  ...  وقتی اسمتون تو دعاباشه براتون سنگینی میاره مثلا تو رزق و روزیتون خلل ایجادمیشه کلا خوب نیست خداروخوش نمیاد برارفع مشکلتون ک میتونیدازخودخداکمک بخواید، ازبندش کمک بخواهید

خدا ازهمون بندش ناامیدتون میکنه.

من یه دعایی باهام بود وحشتناک استرس داشتم وقتی بیدارمیشدم قلبم تندتندمیزد خیلی اذیت بودم احساس سنگینی میکردم

بعد ی روز یه خانمی  برا یه مشکل دیگم سرکتاب باز اصلانمیدونس من دعا همراهمه

بهم گفت استرس داری توکارات گره میفتع بخاطر دعاییه که همراهتع، ازخودت دورش کن

خداشاهده تاازگردنم جداش کردم سبک شدم انگار ی چیز چندکیلویی از دوشم برداشته شد اصلا رنگ صورتم بازشد دیگ استرس نداشتم

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
اولا یچیزی بگم به مجازیا چه ف.الگیر چه دعانویس اعتمادنکنید اینا ۹۹ درصدشون اصلادعانویس و یاف.الگیرنی ...

منم از یه دعانویس ماهر شنیدم.گف بخودت صدمه میرسونه

درسته یه چیزیو برات درست میکنه اما چیزای دیگه رو خراب میکنه

منم از یه دعانویس ماهر شنیدم.گف بخودت صدمه میرسونه درسته یه چیزیو برات درست میکنه اما چیزای دیگه رو ...

کاملادرست گفته

اولا یچیزی بگم به مجازیا چه ف.الگیر چه دعانویس اعتمادنکنید اینا ۹۹ درصدشون اصلادعانویس و یاف.الگیرنی ...

من یک ف.ال امروز گرفتم انگار تو زندگی من بود. بدون اینکه من توضیح بدم یعنی موکل دارند؟ 

من یک ف.ال امروز گرفتم انگار تو زندگی من بود. بدون اینکه من توضیح بدم یعنی موکل دارند؟  

صد درصد

اینا که ازگذشته و حال و اخلاق رفتارت درست میگن موکل دارن

دسترسی به اتفاقات آینده ولی ندارن، یچیزایی میگن ولی درست درنمیاد اگ دیدی درست دراومده شانسیه،باتوجه به شرایطتت  از روحدس و گمان ی چیزی میگن

صد درصد اینا که ازگذشته و حال و اخلاق رفتارت درست میگن موکل دارن دسترسی به اتفاقات آینده ولی ندارن ...

راسش بخواین من راجب همسرم پرسیدم چون خانوادش پرش کردن رفت دادخواست طلاق داد. بهم اینا گفت که همسرت دوستت داره تحت تاثیر حرف خانوادشه. بهش فشار اوردن طلاقت بده. حتی گفت برای کارش بع مشکل برخورده راستم میگفت اخرشم گفت جدا نمیشی خیلی دادگاه میری میای بدو بدو زیاد داری ولی جدا نمیشی دیگه نمیدونم والا