2821
2789
راسش بخواین من راجب همسرم پرسیدم چون خانوادش پرش کردن رفت دادخواست طلاق داد. بهم اینا گفت که همسرت د ...

یه خانمیه تو ایتا رایگان ختم میده دیگ نمیدونم چرانمیشه ب پی ویش پیام داد تو کانالش سرچ کن بگرد مشکل مشابهتوپیداکن ختم داده بخون  ختم هاش مجربن هفت هزارنفرحاجت گرفتن

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
صد درصد اینا که ازگذشته و حال و اخلاق رفتارت درست میگن موکل دارن دسترسی به اتفاقات آینده ولی ندارن ...

ولی خیلیییی با اطمینان میگفت جدا نمیشی. یکبارم مجرد بودم پیشش ف.ال گرفتم  گفت ازدواج کنی جدا نمیشی. 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یکی دیگ هم هست تو تلگرام اینم خوبه،میتونی بهش پیام بدی مشکلتوبگی بهت ختم میده

لیکنشو تو تلگرام بفرس برا یه نفر بعدلینک آبی میشه میتونی واردکانال شی

https://t.me/+LOI-2TAXNdQ3YTk0

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
ولی خیلیییی با اطمینان میگفت جدا نمیشی. یکبارم مجرد بودم پیشش ف.ال گرفتم  گفت ازدواج کنی جدا نم ...

از روی حدس و گمان میگن وگرن دسترسی ندارن به اتفاقات اینده

تو گروه جوین شدم هپون جا حاجتم بخوام یا باید به پی وی ادمین پیام بدم؟

تو تلگرام باید توگروه بگی

تو تلگرام باید توگروه بگی

بله گفتم راهنمایی کردن ممنونم. کانالی که برای ایتا هم معرفی کردید عضو شدم ولی سخته مشابه حاجت من پیدا کنم مثلا جلوگیری از طلاق 

خیلی زیاده پیداش نکردم. مال تلگرام هم موثره یعنی حاجت رواس؟

بله گفتم راهنمایی کردن ممنونم. کانالی که برای ایتا هم معرفی کردید عضو شدم ولی سخته مشابه حاجت من پید ...

اره اونم موثره اسکرین شات هاروببین خیلیاحاجت گرفتن

واسه من گرفتن.فقط نمیدونم چرا اون اشخاص دچار سنگینی و مشکل نمیشن

شایدمیشن خبرخودت خبرنداری

واسه من گرفتن.فقط نمیدونم چرا اون اشخاص دچار سنگینی و مشکل نمیشن

ازکجامیدونی برات دعاگرفتن

تو خواب میبینم حتی  پدرمم بخاطر همین جادو از دست دادم

توخواب ک نشد دلیل برو پیش ی عالم خوابهاتو تعبیرکنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز