2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین از رفتار شوهرم بگم

473 بازدید | 10 پست

با من به شدت بد رفتاری میکنه که چرا خانواده ت برات عیدی النگو نخریدن و پلاک خریدن.

منم سکوت میکنم هیچی نمیگم می‌دونم بدتر می‌کنه 

همش از جهیزیه هام ایراد میگیره و میگه چیزی نخریدن برات 

منم باز سکوت ....

با خانواده ام هم بد رفتاری میکنه

حالا امروز خواهر از شهرستانشون یک ساعت و نیم راهه 

اومد اینجا برای ختم دوستاشون

بعد پسرش اینا تو ماشین بودن بمن زنگ زد گفت دیگه ترافیکع ما بیاییم اونجا به شوهرت بگو بیاد فلان جا زودتر از ما بچه ها رو بیاره 

من به شوهرم گفتم اون خوابیده بود گفت ن بعد دوباره گفتم گفت بنزین ندارم 

بعد من به خواهرم گفتم هم بنزین نداره همم خوابه 

اونم بهش بر بخورد 

بچه ها یک ساعت تو ماشینشون مونده بودن 

بعد الان تو راه بودن بر گشتن شهرستان

من گفتم چرا نموندین شام بیایین اینجا با حالت بد و سرد حرف میزد خوب من چی کنم تقصیر من چیه

و بگم قبل اینکه اصلا بیایین میخواستن راه بیوفتن بمن گفت اصلا قرار نیست شام بمونیم دارم خونه تکونی میکنم اومدیم زود برگردیم 

ولی این سرد بودنش ناراحتم کرد ،🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۹۰٪درصد زندگی ها همینه،رفتار زوج ها قبل ازدواج با بعداز ازدواج از زمین تاآسمون باهم فرق میکنه،مطمئنم شوهرت قبل از لزدواج بهت گفته بهترین زندگی روبرات میسازم و نمیزارم قندتودلت آب بشه و....

وای عجب شوهری.....

خداروشکر شوهر من از این اخلاقا نداره

خانوادم هیچ وقت برام عیدی طلا ندادن واسه یه تیکه لباسی که میارن کلی تشکر میکنه و جهازم میگفت نیار خانوادت گناه دارن

به جاش ایراد دیگه داره که تو تاپیک اخرم گفتم

تو چه جوری میتونی سکوت کنی؟ من که اصلا نمیتونم 

همیشه از خودم دفاع میکنم

یه چیزی بگم شوهر منم از جهیزیه ام ایراد می گیره حالا خوبه پدرومادرم توعیدی وجهازو وسیسمونی از خانواده خودش سر میارن اما من هیچ وقت سکوت نمی کنم جوابشو میدم   ،سکوت،کنی فکر می کنه حق باخودشه و خودت هم راضی نیستی همیشه سکوت هم خوب نیست،محترمانه جوابشو بده