2777
2789
عنوان

دلم برا مادرشوهرم سوخت

1602 بازدید | 60 پست

رفته تره بار  چند جعبه پرتغال و سیب گرفته زنگ زد گفت بیا برام جابه جا کن منم رفتم  گفت برا هر بچم دوکیلو سیب و دوکیلو پرتغال جدا کن گفتم باشه قبلش هم گفتم ما از هر کدوم ی جعبه خریدیم نمی‌برم گفت نه ببر گفتم باشه داشتم میوه هارو وزن میکردم یهو شوهرم اومد گفت اینا چیه من دوست ندارم مامانم بای حقوق بازنشستگی بفکر میوه ما باشه من نمی‌برم بقیه بچه هاتم زن و شوهر کار میکنن ندار نیستن که منظورش اینه پولات خرج خودت کن تا بچه هات مادرشوهرم شروع کرد ب گریه و زاری اره من میگم فرق نزارم دلم برا بچه هام میسوزه این اینجوری میکنه  کلی آه و نفرین کرد شوهرم و شوهرم قهر کرد اومد خونمون بهمم گفت بچم بیاد بالا ی لیوان آب از خونه مامانم بخوره تو رو میکشم  خلاصه بدجور دعواشون شد مادرشوهرم همش میگفت دلم و شکوندی خودت بچه داری خدا دلت و بشکنه با بچت  واقعا خسته شدم جدیدا خیلی دعوا میکنن البته اخلاق شوهرم تنده با منم همینه ده بار ب مادرشوهرم گفتم اصلا حرفاش برات مهم نباشه 

چه بلبشویی شد

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای طفلک

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

چه بلبشویی شد

مادشوهرم خیلی دلش برا بچه هاش میسوزه و خرج میکنه براشون شوهرم بدش میاد میگه نگه دار برا خودت خرج خودت کن. مادرشوهرم فکر میکنه شوهرم میگه فقط ب من بده ب اون‌یکی بچه هات نده

والا شوهرت چیز بدی نگفت ک مادرشوهرت نفرین میکنه.😑

حلو بقبه زده تو زوق بنده خدا

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻