2777
2789
عنوان

دلم برا مادرشوهرم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 60 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت منظور بدی نداشته ولی لحن بدی داشتن.میتونست همینو ارومتر بگه

الانم اشکال نداره پیش اومد دیگه

بذار یکم اروم شه شمابرو باهاش صحبت کن بگو مادرت چون بچه هاش دوست داره بفکرشونه.دم عیدی دعوا و قهر نکن.

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
مادشوهرم خیلی دلش برا بچه هاش میسوزه و خرج میکنه براشون شوهرم بدش میاد میگه نگه دار برا خودت خرج خود ...

بنظرم شوهرت درست میگه 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

هعی طفلی مادره 

نمیشه ک 

اونم اونجوری دلش خوش میش 

شوهرت خیر خاهشه 

جور دیگ جبران کنه براش

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

شوهرت حرف بدی نزده 

مادرشوهرت فکر کنم از اونایی هست که از کاه کوه میسازه 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

هر کسی تو خانواده کاری میخواد بکنه نباید دخالت کرد 

شوهرت درسته که به فکر مادرشه ، ولی وقتی میبینه با همین دو تا جعبه میوه خریدن برای بچه هاش ،  حالش خوب میشه این کار شوهرت اصلا  جالب نبود. 

مادرشوهرش یک زن بزرگه. نیازی نداره کسی امر و نهی کنه

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

اشتباه اولت مادر شوهرت کرد که برا میوه بقیه هم بفکر بود جای گرفتن وسایلای خودش ، اشتباه دوم و شما کردی که رفتی حمالی بقیه رو کردی میوه هاشونو مرتب کنی ، اشتباه سومو شوهرت کرد که تو کاری که بهش مربوط نبود دخالت کرد مادرشوهرت بخاد پولاشم اتیش بزنه ب اون هیچ ربطی نداره ، اشتباه چهارمم مادرشوهرت کرد که پنبه رو از سر نبرید و دم عیدی نفرین کرد بچشو میتونست بگه پول خودمه اینجوری راحت ترم به کسی ربطی نداره 

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️