رفته تره بار چند جعبه پرتغال و سیب گرفته زنگ زد گفت بیا برام جابه جا کن منم رفتم گفت برا هر بچم دوکیلو سیب و دوکیلو پرتغال جدا کن گفتم باشه قبلش هم گفتم ما از هر کدوم ی جعبه خریدیم نمیبرم گفت نه ببر گفتم باشه داشتم میوه هارو وزن میکردم یهو شوهرم اومد گفت اینا چیه من دوست ندارم مامانم بای حقوق بازنشستگی بفکر میوه ما باشه من نمیبرم بقیه بچه هاتم زن و شوهر کار میکنن ندار نیستن که منظورش اینه پولات خرج خودت کن تا بچه هات مادرشوهرم شروع کرد ب گریه و زاری اره من میگم فرق نزارم دلم برا بچه هام میسوزه این اینجوری میکنه کلی آه و نفرین کرد شوهرم و شوهرم قهر کرد اومد خونمون بهمم گفت بچم بیاد بالا ی لیوان آب از خونه مامانم بخوره تو رو میکشم خلاصه بدجور دعواشون شد مادرشوهرم همش میگفت دلم و شکوندی خودت بچه داری خدا دلت و بشکنه با بچت واقعا خسته شدم جدیدا خیلی دعوا میکنن البته اخلاق شوهرم تنده با منم همینه ده بار ب مادرشوهرم گفتم اصلا حرفاش برات مهم نباشه
چقدر یه چیز ساده رو بزرگش کردند! حالا شوهرت میوه ها رو می گرفت و یه جور دیگه برای مادرش جبران می کرد! این حرف ها چی بود بهش زد! ندار بودن طرف می کوبه تو سرش!،
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مادرشوهرت فکر کنم از اونایی هست که از کاه کوه میسازه
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
هر کسی تو خانواده کاری میخواد بکنه نباید دخالت کرد
شوهرت درسته که به فکر مادرشه ، ولی وقتی میبینه با همین دو تا جعبه میوه خریدن برای بچه هاش ، حالش خوب میشه این کار شوهرت اصلا جالب نبود.
مادرشوهرش یک زن بزرگه. نیازی نداره کسی امر و نهی کنه
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود). گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630
اشتباه اولت مادر شوهرت کرد که برا میوه بقیه هم بفکر بود جای گرفتن وسایلای خودش ، اشتباه دوم و شما کردی که رفتی حمالی بقیه رو کردی میوه هاشونو مرتب کنی ، اشتباه سومو شوهرت کرد که تو کاری که بهش مربوط نبود دخالت کرد مادرشوهرت بخاد پولاشم اتیش بزنه ب اون هیچ ربطی نداره ، اشتباه چهارمم مادرشوهرت کرد که پنبه رو از سر نبرید و دم عیدی نفرین کرد بچشو میتونست بگه پول خودمه اینجوری راحت ترم به کسی ربطی نداره
•BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»در جستجوی آنچه برایم مقدر نکردهای، خستهام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑 پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️