2777
2789

الان یکی از بچها میگفت شوهرم گیر داده باید بریم عروسی منم شرایطش رو ندارم چکار کنم داشتم به این فکر میکردم که شوهرمن اگه بود میگفت باشه دوس نداری نیا و تموم یا مثلا بره خونه مادرش بگه بیا بگم حوصله ندارم دیگه براش مهم نیست تنها میره

خیلی دوس داشتم شوهر منم حساس بود رو اینکه حتما باشم،😕😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه روداری داشت میکرد بی شعور من ۲۲ سالمه داشت بهم پیشنهاد میداد من بی شخصیت زن داره اگه نرم به زنش ...

آها فک کردم عمه ات رو میگی،🤣🤣

نه خوب کردی باید بیشتر میزدی

شوهرمنم حساس نیس  میگه هرطور خودت میخای دوس داری بیا دوس نداری نیا منم نمیدونم کدوم مورد ب ...

چرا اینجورین واقعااا لامصب رو دلم مونده گیر بده بگه همراهم بیا،😂😂😂👎

آخه روداری داشت میکرد بی شعور من ۲۲ سالمه داشت بهم پیشنهاد میداد بعد  بی شخصیت زن داره اگه نرم ...

نری به زنش بگی...باز میگن این دنبال شوهر منه...بذار به یکی دیگه که نخ داد اون بگه تو خودتو دور نگه دار همون کاری که کردی عالی بوده

من شوهرم گیر نمیده ولی دوست ندارم هم گیربده...یعنی احساس خفگی بهم میده کاری که نخوام ولی مجبور باشم انجام بدم

خب شایداگه اونجوری بود باعث ناراحتی ودلخوری میشد

چون واقعا آدم ی وقتایی حال وحوصله ی مهمونی رفتن رو نداره

لینک ناشناس💫 💫💫 daigo.ir/secret/61989239189

من شوهرم گیر نمیده ولی دوست ندارم هم گیربده...یعنی احساس خفگی بهم میده کاری که نخوام ولی مجبور باشم ...

خو از یه لحاظ خوبه از یه لحاظ حس میکنم مهم نیست باشم نباشم