من میگم ساحل زنده است اونجور که باید نعیم و مشکات ناراحت نبودن واسه مرگش . چرا که اگه ساحل مرده بود نعیم باز هم لات بازی درمیورد و شروع ب گشتن... وقتی بیمارستان مشکات با مادر ساحل بود و مادر ساحل زجه میزد مشکات دندوناشو بهم فشار میداد و بغض کرده بودچون نمی تونست ناراحتی یه مادر رو ببینه و به مادره بگه دخترش زنده است . اونشبی که مشکات با نعیم دست داد به مشکات قول داد برا نجات جون دخترش دیگه دست ب لات بازی نزنه تا مشکات بتونه قاتل رو پیدا کنه . مشکات باهوش تر از این حرفاس که بزاره تو ساعات اولیه پیدا شدن ساحل آدم ربا اون رو بکشه و پلیس که پشت ماشین اونا بودنتونه کاری بکنه . صدرا و پروانه رو از خودشون دور کردن تا بتونن قاتل رو پیدا کنن . حتی رسولی هم نمیدونه ساحل زنده است چون مشکات بعد این پرونده خودشو بازنشست میکنه و دنبال پست ومقام نیست که حتی بخواد به رییسش از این نقشه چیزی بگه یا دوستش رسولی رو در جریان بزاره . اگه هم دقت کنید جنازه و قبر ساحل رو هم درست نشون ندادن . نقشه رو همون موقعی که نعیم خونه مشکات بود چیده شد . و ساحل زنده است☺️☺️
حالا انگار ما دستمون با آدم ربا تو ی کاسس ک اگه بفهمیم همش نقشس پا میشیم میریم میگیم بش ک لو رفتی دس ب کار شو😐😑
یک عدد هندبالیستم که برای رسیدن به اهدافش بارها زمین خورده ولی بازم پاشده و قوی تر از قبل داره ادامه میده...🫂💜از دیروز بیاموز،برای امروز زندگی کن،به فردا امیدوار باش..زندگی دریاستو ما میان پیچ و تاب آن شناوریم . .🌊🌱هیچوقت فصل اول زندگی خودتون رو با فصل بیستم زندگی دیگران مقایسه نکنید...🌚⭐یه دیالوگ خیلی خوب تو فیلمHyouka بود که میگفت :تو اسممو میدونی نه داستانمو, تو لبخندمو میبینی نه دردادمو ,تو متوجه چیزایی که رها میکنم میشی، نه زخمام, میتونی حرفامو بخونی ، نه ذهنمو, پس راجبم نه نظر بده و نه قضاوتم کن چون تو فقط قسمتی از من رو میبینی که خودم خواستم نشونت بدم..😄
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه ساحل بغل مامانش جون نداد؟ پس چطوری زندس؟ یعنی بدلش بوده؟ خون بالا نیاورده؟ اونجا که نعیم تو اتاق مشکات بود داشت حرفای اون زن و مرد رو میشنید مگه نگفت هرچی بودم حقم این نبود دخترمو بکشن؟
میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...
از دماغ و دهنش خون فواره میزد بنظرت چطور میشه زنده موند 😐
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید