2777
2789
عنوان

پوست شیر

893 بازدید | 65 پست

من میگم ساحل زنده است اونجور که باید نعیم و مشکات ناراحت نبودن واسه مرگش . چرا که اگه ساحل مرده بود نعیم باز هم لات بازی درمیورد و شروع ب گشتن...  وقتی بیمارستان مشکات با مادر ساحل بود و مادر ساحل زجه میزد مشکات دندوناشو بهم فشار میداد و بغض کرده بودچون نمی تونست ناراحتی یه مادر رو ببینه  و به مادره بگه دخترش زنده است . اونشبی که مشکات با نعیم دست داد  به مشکات قول  داد برا نجات جون دخترش دیگه دست ب لات بازی نزنه تا مشکات بتونه  قاتل رو پیدا کنه . مشکات باهوش تر از این حرفاس که بزاره تو ساعات اولیه پیدا شدن ساحل  آدم ربا اون رو بکشه و پلیس که پشت ماشین اونا بودنتونه کاری بکنه . صدرا و پروانه رو از خودشون دور کردن  تا بتونن قاتل رو پیدا کنن . حتی رسولی هم نمیدونه ساحل زنده است  چون  مشکات بعد این پرونده خودشو بازنشست میکنه و دنبال پست ومقام نیست که حتی بخواد به رییسش از این نقشه چیزی بگه یا دوستش رسولی رو در جریان بزاره . اگه هم دقت کنید جنازه و قبر ساحل رو هم درست نشون ندادن . نقشه رو همون موقعی که نعیم خونه مشکات بود چیده شد . و ساحل زنده است☺️☺️ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید