2777
2789
عنوان

پوست شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 65 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم اینم یه نظره ، ولی ساحل واقعا جون داد و این به وضوح نشون داده شد

نعیم خیلی ریلکس بود و اصلا ناراحت نبود اخر داستان به حرفم میرسی. نظریه نبود واقعیت داستانه

نعیم خیلی ریلکس بود و اصلا ناراحت نبود اخر داستان به حرفم میرسی. نظریه نبود واقعیت داستانه

یعنی به مادرشم نگفتن اونجوری زجه میزد؟

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...

این ساحل چه زرنگه هر دفعه میخاد بمیره فرار میکنه😁

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

امیدوارم🙏🏻

لایک نکنید ، اگر مخالف نظرمی ریپلای نکن، خوب باشیم💚                  💚توکلة علی الله💚
نمیدونم اینم یه نظره ، ولی ساحل واقعا جون داد و این به وضوح نشون داده شد

اصلا اصل سریاله اینه که نعیم تقاص کاری ک با طلا فروشی  کرده بود رو پس بده با مردن دخترش داد .

اللهم عجل لولیک الفرج 💚