2777
2789
عنوان

شوهرم تا بهش نگم رابطه برقرار نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 63700 بازدید | 43 پست
ما هم خیلی دیر ب دیر رابطه داریم.اتفاقا امروز حرف از یکی از فامیلاشون میزد ک زنش باهاش نمیخوابیده و ...

خب پس چرا باهاش موندی؟؟ 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

خیلی دلم میخواد خیلی بهش فکر میکنم اما نمیدونم چرا تا حالا نرفتم 

حتکا حتما برو خیلی تاثیر داره... پیش یه آدمی برو ک خوب باشه نه هر مشاوری...

با افرادی هم ک اطلاعاتی ندارن صحبت نکن که خدایی نکرده راهکار اشتباهی ندن یا حرفی نزنن ک روت تاثیر بزاره... امیدوارم زودتر مشکلتون حل بشه❣️

پس چرا از دل نرفت هر آنکه از دیده برفت؟ماروی این حرف حساب کرده بودیم💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نمیخوام منفی باف باشم عزیزم ..ولی من مردهایی رو دیدم که بعدا مشخص شده گرم بودنشون برای زن های دیگ ...

خیلی دوسم داره با کسی نیس ولی آنقدر کم عجیبه برام 

مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم
یعنی چی واقعا شوهرت چجوری تحمل میکنه دوماه بعد خدای نکرده خیانت میکنه بهت 

اخلاق نداره اذیتم می‌کنه .من اینجوری نبودم قبلا خیلی گرم بودم الان اصلا نمیتونم باهاش باشم .خیانتم کنه مهم نیست .‌‌...

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️
حتکا حتما برو خیلی تاثیر داره... پیش یه آدمی برو ک خوب باشه نه هر مشاوری... با افرادی هم ک اطلاعاتی ...

حق با شماس

عزیزم منم دیدم تو اشناهای خودمون که خانمه همین مشکله شما رو داشته اتفاقا شوهرش خیلیم مرد نجیب وخوبیه بعضیا اینجورین دیگه ی سری خانوماهم میل جنسیشون کمه ،دیابت نداره؟دیابت میل جنسی رو کاهش میده

عزیزم منم دیدم تو اشناهای خودمون که خانمه همین مشکله شما رو داشته اتفاقا شوهرش خیلیم مرد نجیب وخوبیه ...

نمیدونم چکاب باید بره

بخاطر بچم نمیتونم برم

😔😔

خیلی سخت و جانکاهه می دونم ولی با رابطه نداشتن فقط شرایط رو از اینم که هست بدتر می کنی اونو جری می کنی

اگر قراره به خاطر بچه بمونی و بسوزی و بسازی پس کاری نکن شرایط از اینم بدتر بشه

مردا وقتی اون قضیه رو براشون تعطیل کنی و متوجه بشن عمدا بی محلی می کنی کم کم دیوونه میشن وحشی و عصبی و تندخو و ایرادگیر

بعدم اگر نتونن جلو خودشونو بگیرن خیانت و... 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

خیلی شرایط بدیه بگه عاشقه ولی بی میل باشه

اون میل  زیاد ربطی به عشق نداره، یه بحث غریزیه و به توان جن سیش ربط داره، یه مدت شما پیشقدم نشو ببین خودش کی اقدام می کنه

شاید خیالش از بابت پیشقدم شدن شما راحته 

ولی در کل احتمال زیاد مشکل سردمزاجی دارن

😔😔 خیلی سخت و جانکاهه می دونم ولی با رابطه نداشتن فقط شرایط رو از اینم که هست بدتر می کنی اونو جر ...

دردام‌ خیلی زیادن .خیلی اذیتم می‌کنه .دست خودم نیست هنوز ۲۴سالمه اما خیلی سرد شدم . 

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️
دردام‌ خیلی زیادن .خیلی اذیتم می‌کنه .دست خودم نیست هنوز ۲۴سالمه اما خیلی سرد شدم . 

سعیتو بکن ی بار دیگه ایشالا توسال جدید ی تحولی بشه برات وقتی شرایط جدا شدن نداری پس باید رابطه رو از ی جایی ترمیم کنی از فردا صب روگذشته خط بکش فقط تو حال زندگی کن ی ذره مهربونی کن مردا بنده ی محبتن سعی خودتو بکن الان خیلی جوونی راه درازی پیش روته نمیتونی که ی عمر اینجوری زندگی کنی