2777
2789
عنوان

شوهرم تا بهش نگم رابطه برقرار نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 63695 بازدید | 43 پست
غصه نخور تلاش کن اگه مشکله اعتیاد نداره تنبل نیس هیز نیس رو اخلاقش کار کن درست میشه ایشالا،نه که برا ...

معتاد نیست خیانتم نمیکنه مطمئنم .

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمنم زیادقربون صدقم میره ولی رابطه کم داریم من اصلا سمتش نمیرم همش میگه کمردرد دارم فک کنم دیسک ک ...

😂😂😂😂😂دیسک کمر چ ربطی داره اخه😅

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....

شما اولین مشکلت اینه که اینجا مطرح میکنی بجای روانشناس،آشپزی که نیست از زن های همسایه کمک بگیری

09164633220

09031673777

اگه هنوز مشکلت حل نشده با یکی از اون شماره ها تماس بگیر مشاوره بگیر

😔😔خیلی سخت و جانکاهه می دونم ولی با رابطه نداشتن فقط شرایط رو از اینم که هست بدتر می کنی اونو جری ...

وقتی از فرد نا آگاه کمک میگیری مثل ایشون که حتی ادب کلام نداره و جنسیتی به موضوع نگاه میکنه شمارو بدتر گمراه میکنه،وحشی چیه؟مگه بلانسبت با حیوان زندگی میکنه

من یه مرد هستم ۳۸ سالمه با بیشتر از ۲۰_۲۵ تا خانم رابطه داشتم اما بهترین اونها بنظرم زیباترینشون نبودن، بهترین اونها نجیبترینشون نبودن، بهترین اونا پولدارترینشون نبودن.

بهترین اونا پاکیزه‌ترین و تمیزترینشون بودن.

واقعا حیف نیست خانمی که ساعتها جلو آینه میشینه آرایش میکنه، لباس و عطر و زیورالات و حساسیت در راه رفتن و چیزی خوردن و برخورد و انتخاب واژه ها و..... تمام اینارو در نظر دارن ریزترینش رو در نظر دارن اما پای کار که میای طرف بوی گربه مرده میده، والا بلله بخدا قسم هیچ چیزی زننده‌تر و ناجورتر از بوی زنا نیست برای یه مرد.

واقعا برای مردها مارک و رنگ لباس و گوشی و کفش و ارایش و اینجور چیزای خانما هیچ اهمیتی نداره. اما خیلی خیلی خیلی مهمه که در اون لحظات چه بویی داره زن

حالا من با یه خانمی بودم بشدت بدهکارش بودم، نمیتونستم بدهیمم پرداخت کنم، سنشم بالا بود درحد شوگر مامی، جونم براش درمیرفت، بی اندازه دوسش داشتم، اما بوی بدی رو حس میکردم لابلای بوی مام و ادکلن و....،کلا اون آدم جلو چشمم پودر شد، تمام محبتش تمام عشقی که داشت با یک دقیقه و حس کردن چند نفس بو پودر شد.

درحالی که هنوزم حسرت خانم زشت یا متوسطه کم درکه بی فکری رو میخورم که هیچوقت بوی بد رو ازش حس نکردم.

جالب اینجاست که خانمایی هستن قشنگ بدترین و زننده ترین بوها رو احتمال داره بدن، بعد میان میگن پارتنرم یا شوهرم سمتم نمیاد، همه چیم خوبه ها،خیلیم عالیم اما بی وجدان سمتم نمیاد.

خانم ۹۹درصد نمیاد چون بوی شما شکنجه‌ش میکنه، شوهر یا پارتنر شما انسان شریف و محترمیه، روش نمیشه به شما بگه. شما قابل تحمل نیستید، جای عیب گذاشتن رو طرف نطافت رعایت کنید،

اون میل زیاد ربطی به عشق نداره، یه بحث غریزیه و به توان جن سیش ربط داره، یه مدت شما پیشقدم نشو ببین ...

واقعا؟ 

آخه شوهرمن خیلی گرمه ودائم توگوش من میخونه چون عاشقمه اونقد رابطه میخواد واین ازدوست داشتن زیاده!!!! ولی من باورنمیکنم که رابطه یعنی دوست داشتن!! همیشه میگم اگه رابطه ازروی عشق ودوس داشتنه پس اونا که شغلشونه وکارشونه هم ازرو عشقه

واقعا؟ آخه شوهرمن خیلی گرمه ودائم توگوش من میخونه چون عاشقمه اونقد رابطه میخواد واین ازدوست داشتن زی ...

مشکل استارتر فرق می کرد 

بسیاری از آقایون که به لحاظ جن سی نرمال هستن مسیر ابراز عشق به همسرشون  وو بیشتر از اون  دریافت عشق از همسرشون  از همون مسیر رابطه می گذره

وگرنه اگر سالم باشن و از زنشون رابطه نخوان زیاد نشونه خوبی نیست (رو بحث سلامت تاکید کردم چون خیلی مهمه) و اینم مهمه خانمها بدونن گرم مزاجی آقا برای خانم می تونه یه نعمت بزرگ هم باشه، اگر  خانم بلد باشه خوب ازش استفاده کنه اون خانم میتونه روی همسرش حسابی تاثیرگذار باشه.

صدالبته که ممکنه فردی همسرش رو هم دوست داره اما به دلیل مشکلات جسمی یا روحی دچار سردمزاجی  مفرط شده و غریزه جن سیش ضعیف شده و رابطه ای نخواد

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️