من یه مرد هستم ۳۸ سالمه با بیشتر از ۲۰_۲۵ تا خانم رابطه داشتم اما بهترین اونها بنظرم زیباترینشون نبودن، بهترین اونها نجیبترینشون نبودن، بهترین اونا پولدارترینشون نبودن.
بهترین اونا پاکیزهترین و تمیزترینشون بودن.
واقعا حیف نیست خانمی که ساعتها جلو آینه میشینه آرایش میکنه، لباس و عطر و زیورالات و حساسیت در راه رفتن و چیزی خوردن و برخورد و انتخاب واژه ها و..... تمام اینارو در نظر دارن ریزترینش رو در نظر دارن اما پای کار که میای طرف بوی گربه مرده میده، والا بلله بخدا قسم هیچ چیزی زنندهتر و ناجورتر از بوی زنا نیست برای یه مرد.
واقعا برای مردها مارک و رنگ لباس و گوشی و کفش و ارایش و اینجور چیزای خانما هیچ اهمیتی نداره. اما خیلی خیلی خیلی مهمه که در اون لحظات چه بویی داره زن
حالا من با یه خانمی بودم بشدت بدهکارش بودم، نمیتونستم بدهیمم پرداخت کنم، سنشم بالا بود درحد شوگر مامی، جونم براش درمیرفت، بی اندازه دوسش داشتم، اما بوی بدی رو حس میکردم لابلای بوی مام و ادکلن و....،کلا اون آدم جلو چشمم پودر شد، تمام محبتش تمام عشقی که داشت با یک دقیقه و حس کردن چند نفس بو پودر شد.
درحالی که هنوزم حسرت خانم زشت یا متوسطه کم درکه بی فکری رو میخورم که هیچوقت بوی بد رو ازش حس نکردم.
جالب اینجاست که خانمایی هستن قشنگ بدترین و زننده ترین بوها رو احتمال داره بدن، بعد میان میگن پارتنرم یا شوهرم سمتم نمیاد، همه چیم خوبه ها،خیلیم عالیم اما بی وجدان سمتم نمیاد.
خانم ۹۹درصد نمیاد چون بوی شما شکنجهش میکنه، شوهر یا پارتنر شما انسان شریف و محترمیه، روش نمیشه به شما بگه. شما قابل تحمل نیستید، جای عیب گذاشتن رو طرف نطافت رعایت کنید،