2777
2789
عنوان

کینه شتری

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 88 پست
منم همونو میگم😔 اخه من زنشم جالبه خوبیامو یادش رفته فقط بدیام مونده رو دلش😔  من چند روزه دیگ ...

خودتو کوچیک میکنی بدتر میکنی هی زنگ هی ابراز پشیمونی اینا جواب نیس 

تایپک های مفید منم تگ کنید

ببین به نظرم یکی دو روز دیگ صبر کن بزار تو حال و هوای خودش باشه بعدش بهش زنگ‌ بزن خیلی محکم و منطقی ...

چند روز پیش همه این حرفارو تو وویس براش فرستادم گفتم بیا از نو شروع کنیم و... گفتم فکراتو کن  و دیگه بهش زنگ نزدم 

تا چند روز دیگه صبر میکنم اگه از خودش خبری نشد باز خود خاک برسرم میرم جلو 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارع دقیقا 

اوه اوه 

ببین خب این از اول اینطور پ باید قیدش و بزنی

میدونم نمیخوای

میدونم نباید

ولی بنظر خودت چیزی غیر این میشه؟؟

بیا درخواست دوستی بده اونجا بحرفیم

میشه دعام کنی:) خدایا کمکم کن۰..🐾🧡
تو باشی فراموش میکنی ؟ یادت میره ؟  ناراحته بهش حق بده  با غصه خوردن و فکر و خیال کردن خ ...

منظورتون ازونکه بیخیال بشم یعنی بیخیال شوهرم بشم؟؟؟

عقدم 

خب ی سال پیش بخشید کاش همونموقع تموم میکرد نه الان...😔😭

چند روز پیش همه این حرفارو تو وویس براش فرستادم گفتم بیا از نو شروع کنیم و... گفتم فکراتو کن  و ...

به نظرم زیادی داری به این حالت دلخوری که به خودش گرفته میدون میدی 

چند روز پیش همه این حرفارو تو وویس براش فرستادم گفتم بیا از نو شروع کنیم و... گفتم فکراتو کن  و ...

نرو جلو فایده نداره مردا خوششون نمیاد هی منت بکشی هی زنگ پیام معذرت خواهی طبیعتشون فرق میکنه 

اوه اوه  ببین خب این از اول اینطور پ باید قیدش و بزنی میدونم نمیخوای میدونم نباید ولی بنظر ...

اره باااید بره مشاوره یاد بگیره ببخشه و گذشت کنه 

من تیکه اشغال نیستم که بعد دو سال بندازتم دور😔 

درخواست بده 

منظورتون ازونکه بیخیال بشم یعنی بیخیال شوهرم بشم؟؟؟ عقدم  خب ی سال پیش بخشید کاش همونموقع تمو ...

بهت محل نمیده ؟ برچی پاش موندی 

اون باید بدوعه دنبال تو 

تغییر کن 

اره😔😔 شانس منه🙂  عقدیم

اجی اگه رفتین توزندگیتون میخواداینجوری باشه؟ واقعا تحملش سخته الان عقدیت وازهم دورولی اکه باهم زیریک سقف باشی واینطوری باشین روانی میشین دیدم تا دوهفته یا یه هفته قهرباشن شوهرا نه شش ماه بازم اونام که دوهفته یایه هفته قهرن اونام صداشون دراومده میگه زندگی باهاشون سخته بایدیه فکراساسی کنی