2777
2789
عنوان

کینه شتری

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 88 پست

ببین من یه زمانی با خواهر شوهرام مشکل داشتم نهدخونشون میرفتم نه هیچی از همشون متنفر بودم مخصوصا بزرگه که میگفتم مار هستش

یه روز مامانم گفت دلتو صاف کن سیاست داشته باش منم همبنجوری کردم کل دلخوری هارو گذاشتم کنار دوباره باهاشون صمیمی شدم .بزرگه رفت خودش ضامن شد برا من ۸ تومن ظروف خرید ماهی ۳۰۰ 

این چن روز اخیر باز مادرشوهرم بحثم شد دیدم ای دل غافل بزرگه هر چی هس فقط زبونیه تو دلش هبچی نی

امان امان از این دوتا کوچیکه مار افعی اینا هستن وااای

رابطمو فعلا با بزرگه حفظ کردم چون وااااقعنی همسرش خیلی زحمتو کشیده عین یه برادر

تا ببینیم عید چی پیش میاد وقتی اومد شهرستان این دوتا پرش نکنن

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین من یه زمانی با خواهر شوهرام مشکل داشتم نهدخونشون میرفتم نه هیچی از همشون متنفر بودم مخصوصا بزرگ ...

با خانواده شوهر باید خیلی خیلی با سیاست رفتار کرد و یکی باید باشه که این سیاستو یادت بده آدم تا خودش بخاد پله پله یاد بگیره پوستش کنده شده 

وای باورم نمیشه مث شوهر من😭😭 پس چرا من اینطور نیستم؟! اگه طرف عوض شه و بیاد معذرت بخواد و نازتو ب ...

اگه عشقم باشه چرا میبخشمش

ولی اگر کسی غیر اون باشه نه

همسر شما دیگه خیلییی... اخه با شریک زندگی؟؟

ولش نکنی ها اون وقت از اینکه بش بی محلی ام کردی کینه میگیره

میشه دعام کنی:) خدایا کمکم کن۰..🐾🧡
اگه عشقم باشه چرا میبخشمش ولی اگر کسی غیر اون باشه نه همسر شما دیگه خیلییی... اخه با شریک زندگی؟؟ ...

منم همونو میگم😔 اخه من زنشم جالبه خوبیامو یادش رفته فقط بدیام مونده رو دلش😔 

من چند روزه دیگه زنگش نزدم منتظر خودشم ولی دارم جون میدم🙂 

بهش گفتم دعا کن بمیرم تا از دستم راحت شی🥀😔

منم همونو میگم😔 اخه من زنشم جالبه خوبیامو یادش رفته فقط بدیام مونده رو دلش😔  من چند روزه دیگ ...

هعی... ببینم نکنه شما همونی هسی ک عقدی؟؟

بعد شوهرت میگه نمیدونم باید چیکار کنم؟؟

درسته؟ یا نه؟

میشه دعام کنی:) خدایا کمکم کن۰..🐾🧡
۶ماهه خسته شدم😔🙂 دیکه چند روزه بهش زنگ نزدم

ببین به نظرم یکی دو روز دیگ صبر کن بزار تو حال و هوای خودش باشه بعدش بهش زنگ‌ بزن خیلی محکم و منطقی و اساسی حرفاتو بزن بگو اینک اشتباه داشتمو قبول دارم و سعی میکنم که جبران کنم و از توام میخای که به رابطمون فرصت مجدد بدی من دارم همه ی تلاشمو واسه بهتر شدن رابطمون میکنم ولی اگه واقعا میبینی نمیتونی با من ادامه بدی خب پس تمومش کنیم جون منم دارم اینجوری اذییت میشم با لحن منطقی و محکم بگو اصلنم اشک و اه و بغض قاطی حرفات نکن بزار بفهمه که توام آدمی تا یه جایی تحمل میکنی با این حرفا بترسونش بزار به خودش بیاد 

@نوطلا    

تو باشی فراموش میکنی ؟ یادت میره ؟ 

ناراحته بهش حق بده 

با غصه خوردن و فکر و خیال کردن خودتو نابود میکنی پیر میکنی مریض میکنی .

شده دیگ پیش میاد خیلیا بخشیدن فراموش کردن توام بخشیده میشی فقط باید انرژی مثبت بفرستی اعتماد به نفس بگیری هی فکر بد نکنی خودتو بد ندونی رو خودت متمرکز باش 

چیزی که شده کاریش نمیتونی کنی اصلا نمیخاد عذاب وجدان داشته باشی تا الان داشتی دیگه بسته 

زندگیتو تباه نکن برو خودتو سرگرم کن سرکار برو حرفه یاد بگیر باشگاه برو به خودت برس زندگیو ادامه بده 

به مشاور و این چیزام مراجعه کن 

اشتباه کردی همه اشتباه میکنن 

باهم زندگی می‌کنید یا جدا

تایپک های مفید منم تگ کنید