2777
2789
عنوان

کینه شتری

1338 بازدید | 88 پست

بچه ها من کینه شتری نیستم ولی یه دلخوریایی در طول مدت زمان زیادی پیش اومده که همش تو خودم ریختم و الان دیگ با اون طرفم سخت کنار میام همش دلم میخاد که دلمو باهاش صاف کنم ولی انگار نمیتونم میخام بدونم شما چجوری دلتونو با کسی که دوسش دارین صاف میکنین ☹️☹️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم‌کینه ای نیستم ولی واقعا بعضی حرفا کارا از یاد نمیرن بخوای هم از یاد نمیرن وقتی اون طرف ببینی باز یادت میاد

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

بایدازاول میگفتی بهش بای الانم دیرنیس بگو بیاکدورتارورفع کنیم من ازفلان چیزناراحت شدم

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

من کینه م شتری نیست=) 

ولی مطمعنم آینده ای ک روی خرابه های آینده ی من درست شه اگر کاخم باشه اخرش فرو میریزه :) 

و اینکه آرزوی من حتما برآورده میشه :) 

بخشیدم اما باید سرش بیاد ک بفهمه حس کنه دردایی ک کشیدمو:) 

شوهر منم مث شما 😔🙃 امضام... دقم داد خیلی سخته تروخدا اینجوری نباش💔😔

چن شب پیش تو یه تاپیک ماجراتو متوجه شدم از اون موقع هر وقت یادم میایی واسه رو به راه شدن رابطت صلوات میفرستم ایشالله همونی میشه که میخای 

من خیلی خودخوری میکردم همیشه 

تو ذهنم باهاش دعوا میکردم 

ولی الان کلا بیخیال شدم 

وقتی میدونم کینه و حرص خوردن به بدن و روح خودم ضرر میرسونه واسه چی بهش فکر کنم

اونا که دارن زندگیشونو میکنن من واسه چی ذهنمو درگیر یه حرف و یه کار بقیه کنم

من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم