2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

371 بازدید | 27 پست

خیلی ناراحتم دلم گرفته 

احساس بغض دارم 

از دست شوهر عوضیم بیشتر 

دو روزه مث سگه چون گفتم ۱۰ساله همش شب عیدا خونه شما بودم امسال نمیام ناراحت شده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دور دلت بگردم 

بخاطر مسخره بازی اون حالتو اینجوری بد نکن

برای شفای همه مریض ها و شفای مادرم دعا کنید و ی صلوات بفرستید شمارو به امام زمان قسم میدم محتاج دعاتونم‌ خواهش میکنم از خدا بخواید جواب نمونه های مادرم خوب باشه و چیز بدی توش نباشه و مادرم مشکلی نداشته باشه و هر چی سریعتر درمان بشه😭😭😭 .  الهی خدا خودش جواب دل مهربونتونو‌ بده در پناه حق باشید یا علی

ای خواهر منم این مشکلم داشتم با هزاران عیب دیگه که شوهرم داشت اما چند روز پیش بهش فوش پدر داد منم پدرم فوت شده گفتم خودتی بهم حمله کرد کل موهای جلو سرم و از ته کند دسته دسته ریخت رو فرش

اصلا بمون خونه خودت نه اینطرف برو نه اون طرف

برای شفای همه مریض ها و شفای مادرم دعا کنید و ی صلوات بفرستید شمارو به امام زمان قسم میدم محتاج دعاتونم‌ خواهش میکنم از خدا بخواید جواب نمونه های مادرم خوب باشه و چیز بدی توش نباشه و مادرم مشکلی نداشته باشه و هر چی سریعتر درمان بشه😭😭😭 .  الهی خدا خودش جواب دل مهربونتونو‌ بده در پناه حق باشید یا علی
من میخوام جدا شم دیگه .وکیل گرفتم گفت ۶ م درخواستتو میدم  

من شدم نزدیک ۱ سال 

اره دو سال اول هی بهانه اوردم با کتک و بردم نیم ساعت قبل سال تحویل با لگد کوبید پام ک پام کل عید بی ...

چرا نشستی پیشش ؟؟ میخوام فلجت کنه .من یه دختر ۱۸ ماهه دارم میدونم ازم میگیرتش باز میخوام جرا شم