2777
2789
عنوان

چقد داشتن رقیب عشقی خوشگل بده

1443 بازدید | 32 پست

۶ماه عاشقققق ی پسری بودم 

۳ ماه اومد باهام 

و فهمیدم عاشق دوستم هست که مثل عروسکه 

و منو نمیخاد و بدرفتاری هاشو تحمل کردم و آخر هم ولم کرد و باز رفت با همون فرشته اش با عروسکش که مثل من خر نیس که سرزبون دار و سیاستمدارع

و من ۴ ماه تمام زجر کشیدم و درد کشیدم و اعتماد به نفسم داغون شد و دلم میخاد بمیرم و دلم میخاد کل صورتم عمل کنم تا لااقل یکم حالم بهتر شع و نمیتونم و پول ندارم

اون مثل عروسکه دلبره خوشگله هوووف🥺🥲🥲🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترا برا سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید 

مریض شده دم عیدی

۴ بار تعلیق شدم توسط آدم های ترسویی که شنیده شدن حرف حق ترسیدن..‌همون ها روزگار این مملکت رو این طوری کردن...برا حاجت رواییم یه صلوات بفرس ،حاجتت روا عزیزم

اکثر پسرا دنبال دختر خوشگل و عروسکی هستن  همونجور که اکثر ما دخترا هم دنبال پسر پولدار هستیم  ولی واقعا خیلی سخته عاشق یکی باشی خیلی بخوایش اون به خاطر این مسائل ولت کنه باور کن اونو واقعا نمیخواد فقط به خاطر خوشگلیشه 

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!

فقط عکس 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

متاسفانه دنیا خیلی داغون شده 

آدما اعتماد به نفس خودشون رو از دست دادن 

مطمئن باش مورد های بهتری در راهه فقط باید صبر بکنی 

اون دوستت هم قطعا به خاطر چهرشه که خواهان داره

دنبال کسی بگرد که تو رو واسه درونت بخواد به خاطر اخلاقی که داری 

چون زیبایی چهره ممکنه از بین بره ولی درون آدما هر چقدررر هم که دنیا بچرخه و عوض بشه تغییری نمیکنه 

مطمئن باش🤍🌱

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

گلم شما خودت خودتو اذيت كردي وقتي متوجه شدي يكي ديگرو ميخواد چرا تحمل كردي خودتو كوچيك كردي هيچ پسري از اين كار بدش نمياد

ولي دخترا فكر ميكنن با تحمل كردن يا عشق و محبت دادن به اون پسر ميتونن نگه اش دارن و معجزه كنن 

شمام به قدر خودت زيبايي داري ولي افتادي تو قياس تصور ميكني بخاطر زيبايي يكي ديگه ولت كرده 

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
به درد میخوره یابلیمینال برا تغییر؟؟

بستگی به اعتقادت داره اول باید اون دیوار دفاعی توی مغزت که فکر می‌کنه هیچ تغییری بوجود نمیاد رو از بین ببری بعد سابلیمینال از لحاظ علمی تایید شده و اگه باور نمی‌کنید بزن سرچ کنید ببینین یه آهنگی چند پیام مخفی منفی داشته بعد تو کنسرت همه به هم تجاوز کرده بودن یعنی اون پیام های منفی تاثیر گذاشته بوده پس سابلیمینال راسته

دخترمو که میبیینن میگن خواهرته؟ هیچی دیگه ذوق مرگ میشم😂😅