2777
2789

من شوهرم تا یه هفته اول عید هست بعد میره مسافرت کاری مجبوره بره حالا مامانم اینا گفتن که شاید بریم مسافرت قبل عید بریم تا هفت هشت روز اول عید منم گفتم اگه برید میایم با شوهرم حالا دیدم همسفر مامانم اینا سفرشون رو انداختن پنجم عید به بعد بابامم هم میگفت میزاریم پنجم میریم میای گفتم آره ولی دیگه تنها گفت خو پس چون ماشین ما قدیمیه مال شمارو میبریم منم گفتم باشه مشکلی نیست حالا از یه طرف دلم بود شوهرم هم باشه، از یه طرف میگم اگه بگم میگن برا ماشینه توروخدا راهنمایی کنیدکلا سردرگم شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم ن خودت برو ن ماشین

اول ک ب خودتم خوش نمیگذره همش فکرت پیش شوهرته

بعدم خدایی نکرده اتفاقی برای ماشین بیوفته یه عمر گیری

یا تا چندوقت بعدش ماشین هر عیبی کنه میندازه شوهرت گردن بابات

یه ن بگو و یه عمر حرف ب جون خودت نخر

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

ب نظرم ن خودت برو ن ماشین اول ک ب خودتم خوش نمیگذره همش فکرت پیش شوهرته بعدم خدایی نکرده اتفاقی بر ...

ماشین که برا منه شوهرم استفاده نمیکنه اما خودم خیلی دودلم 

والله اگه بگی نه نمیرم، چیزی یا راهی برا سرگرم شدنت داری؟؟

اگه بری هم، شاید بخاطر ماشین، حس بد بهت بده

بنظرم صحبت کن بگو همون اول عید بریم که همسرم باشه

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

اگه ماشین مال خودته که پس بری هم اشکال نداره 

دیگه چرا دو دل

خودت بهتر میدونی دوس داری بری یانری

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

والله اگه بگی نه نمیرم، چیزی یا راهی برا سرگرم شدنت داری؟؟ اگه بری هم، شاید بخاطر ماشین، حس بد بهت ...

نه ندارم ولی از یه طرفم دلم تنگ میشه که شوهرم مرخصیش الکی هدر رفته و من تنها سفر برم

پس خودت برو  شوهرت که می‌ره سفر میخوای تک تنها بشینی خونه چه کنی؟؟؟

🥺حس میکنم شوهرم گناه داره چون مرخصیش الکی تموم میشه بعد من تنها برم میگم کاش اول عید بود