2777
2789
عنوان

تو‌یه‌ موقعیت‌ گیر افتادم نمیدونم چکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 45 پست
نه ندارم ولی از یه طرفم دلم تنگ میشه که شوهرم مرخصیش الکی هدر رفته و من تنها سفر برم

اگه بهانه ات همسرته، صدرصد برووووووو

خب اونم میره سفر کاری، حال و هواش عوض میشه

اگه میتونه تو رو هم باخودش ببره

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
اگه ماشین مال خودته که پس بری هم اشکال نداره  دیگه چرا دو دل خودت بهتر میدونی دوس داری بری یا ...

دوس دارم برم اما اول عید باشه خوب ایشون انداختن اواسط عیدبعد از یه طرف هم برا ماشین یه کم ذهنم درگیره میگم فردا پس فردا مادرشوهرم تیکه میندازه آخه پیش اینا زندگی میکنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بهانه ات همسرته، صدرصد برووووووو خب اونم میره سفر کاری، حال و هواش عوض میشه اگه میتونه تو رو ه ...

ممنون که همفکری کردی عزیزم ذهنم خیلی به هم ریخته اس  خوابم نمیبره

دوس دارم برم اما اول عید باشه خوب ایشون انداختن اواسط عیدبعد از یه طرف هم برا ماشین یه کم ذهنم درگیر ...

خب منم همینو گفتم گفتی ن مال خودمه یعنی کسی چیزی نمیتونه بگه

خب با شوهرت چندروز اول عیدو برید مسافرت ۲تایی 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

خب منم همینو گفتم گفتی ن مال خودمه یعنی کسی چیزی نمیتونه بگه خب با شوهرت چندروز اول عیدو برید مسافر ...

من خودم ماشین رو نخریدم اگه خودم گرفته بودم که مهم نبود برام،آفرین اینم فکر خوبیه

خب منم همینو گفتم گفتی ن مال خودمه یعنی کسی چیزی نمیتونه بگه خب با شوهرت چندروز اول عیدو برید مسافر ...

به نظرت چه شهری خوبه برا مسافرت چند روزه یه کم ذهنم باز شد راجب این مسله ،بعد به نظرتون با بابا اینا هم برم یا برا ماشین بهانه بیارم 

ممنون که همفکری کردی عزیزم ذهنم خیلی به هم ریخته اس  خوابم نمیبره

اگه میتونین دوتایی اول عید برین مسافرت

اگه نه، بنظرم حتما با خونوادت برووووو

اگه میتونین دوتایی اول عید برین مسافرت اگه نه، بنظرم حتما با خونوادت برووووو

توکل برخدا ممنون از شما و کاربر چاکلت که مثل بقیه نخوندید و رد بشید،😘😘چون واقعا خوابم‌ نمیبره

توکل برخدا ممنون از شما و کاربر چاکلت که مثل بقیه نخوندید و رد بشید،😘😘چون واقعا خوابم‌ نمیبره

خواسش میکنم عزیزم

انشالله هرجا که هستین خوش باشین

شوهرت خب سفر کاری میره قرار نیس تو‌خونه باشه تو دودل باشی اونم ب خاطر کارش میره توهم برو خوش بگذرون هیچ اشکالی نداره گلم اصن خودتو اذیت نکن

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
ماشین که برا منه شوهرم استفاده نمیکنه اما خودم خیلی دودلم 

خب من بودم میرفتم چون طاقت ندارم مامانم اینا برن سفر من تک و تنها بشینم در دیوار نگاه کنم شوهره هم بره سرکار کاری به تو نداره البته اگه راضیه شما بری

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  
2790
2778
2791
2779
2792