2777
2789
عنوان

تو‌یه‌ موقعیت‌ گیر افتادم نمیدونم چکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی یه کم ذهنم درگیر ماشین هم هست

چون ماشین خودته بنظرم نگران نباش گلم 

اگ ماشین شوهرت بود منم بهت میگفتم نرو چون هرچی باشه بعد ها شوهرت هرچی‌میشد‌مینداخت گردن بابات 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

سلام عزیزم.چرا راجع ب موضوع ساده انقد ذهنت درگیره.وقتی همسرت هست با همسرت ی مسافرت برو‌.و ازش نظر بخواه ک راضیه با ماشین تو با بابات اینا سفر بری یا نه.اگه من من کرد یعنی راضی نیست و بدون اوقات تلخی ب بابات اینا بگو ک من سفر رفتم و دیگه با شما نمیام.تو این مدتم ک همسرت نیس دلت نمیسوزه چون قبل ماموریتش سفر رفتی....ی فکر دیگه نمیشه همون شهری برید سفر ک همسرت میخواد برا کار بره؟

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
سلام عزیزم.چرا راجع ب موضوع ساده انقد ذهنت درگیره.وقتی همسرت هست با همسرت ی مسافرت برو‌.و ازش نظر بخ ...

نمیدونم خیلی افکارم به هم ربخته ممنون بابت نظرتون برام ارزش داشت وقتی که گذاشتین همسرم یه شهر خیلی کوچیک میره با دو سه تا همکار

ماشین رو همسرم خریده اما استفاده نمیکنه

فکر و ذهنتو درگیر نکن شوهرت قراره بره اگ نری با بابات اینا خب شوهرت ک بره تنها میمونی 

از تنهایی بری مسافرت خیلی بهتره

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
نمیدونم خیلی افکارم به هم ربخته ممنون بابت نظرتون برام ارزش داشت وقتی که گذاشتین همسرم یه شهر خیلی ک ...

خواهش‌.ارامش روحت مهم تر از همه چیزه.اگه چیزی ته ذهنت مور مور میکنه انجامش نده و خودت و خلاص کن

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....