2777
2789
عنوان

شب سال تحویل کجایین

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 57 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نخواب ما پارسال موقع سال تحویل خواب بودیم بخدا که کل امسال ما خوابیدیم

میگما من مشکل خواب دارم حتی الانم ۲۴ ساعته نخابیدم کلا

چطوره سال تحویل بخابم ببینم چی میشه😆

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
والا اون ساعت من خوابم.تو تخت خاب

پس چرا الان بیداری

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

هر سال خونه مامانم بودیم چون خانواده شوهرم شهرستان هستن بعد از پنجم عید میرفتیم پیش اونا و سیزده بدر رو با اونا میموندیم عادلانه تقسیم کرده بودیم 

امسال که من تنها تو لندن هستم با دوستم برنامه دارم اگر بشه بریم رستوران ایرانی برای سال تحویل از این رستوران‌ها که برنامه ویژه سال تحویل دارن دیگه از تنهایی باید با غریبه ها سال تحویل رو جمع بشیم 

بازم معلوم نیست شایدم موندم خونه تک و تنها نشستم تو اتاقم

شب سال تحویل هنوز تصمیم نگرفتم کجا برم؟ شاید زد به سرم برم دبی ...شایدم برم ویلامون تو شمال ...شایدم برم پیش دوستم استانبول ، البته اگه داییم دعوتم نکنه ویلاشون توی کیش...در غیر اینصورت همینجایی که هستم می مونم دیگه ...    

هر سال خونه مامانم بودیم چون خانواده شوهرم شهرستان هستن بعد از پنجم عید میرفتیم پیش اونا و سیزده بدر ...

چرا تنهایی گل

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
سر مزار پدرشوهرم عید اولشه 

دارک شد...

سر سال تحویل ارواح های خبیثه بهتون نوروز رو تبریک‌میگن

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز