2777
2789
عنوان

کمکم کنید 😔😔😔😔😔😔

639 بازدید | 43 پست

۱۸سالمه عشقم۲۰سالشه چند ساله عاشقه همیم و میخوام به ارزومون برسیم خیلی سعی کردیم که خانواده من راضی بشن ولی خانوادم از عشقم و خانوادش بخاطره حرف چند نفر بدشون میاد ازشون نفرت دارن (حرفاشونم همش دروغه )هرکاری که فکرشو بکنید انجام دادیم حتی خودکشیم کردم دعا کردیم که راضی بشن ولی نشدن اینم بگم خانوادی عشقم منو خیلی دوست دارن توی شهر ماهم دخترا خیلیاشون زود ازدواج میکنن منم دیگه واقعا هیچ راهی واسم نمونده اخرین بار بابام که فهمید منو عشقم باهم حرف میزنیم پامو شکست الان تنها امیدم چله زیارت عاشوراست اخه قراره اخرای فروردین بیان خاستگاریم منم میدونم بیان خاستگاریم بابام اخلاقش خیلی بده اذیت میکنه و بازم دعواها شروع میشه میشه راهنمایی کنید که وقتی اومدن خاستگاری من چیکار کنم تو این چهل روز که میخوام چله زیارت عاشورا به روش حق شناس رو انجام بدم چیکار کنم که بفهمن واقعا هنوزم تو فکره عشقمم😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاقلانه برخورد کن تا حرفت رو بپذیرن

آخه خودکشی و دعانویس شد راه حل؟؟ 

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

به حرف خانواده ات گوش کن  عاقل باش

خانوادم دارن اشتبا حرف میزنن اونا فک میکنن من با یه پسر که کارمند باشه خوشبخت میشم اونا فک میکنن عشقم پسره بدیه ولی من میدونم اونا بخاطره حرف چند نفر که فقط میخواستن من با خانوادم دعوام بشه بدشون میان خانوادم هنوز نمیدونن که اون چند نفر ازشون بدشون میاد که اینجوری میکنن 

ترم چندی . 🥺

۶🥺😍

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

عزیزدلم... درکت می کنم، منم برای اینکه به عشقم برسم پدرم در اومد من دایی مو که خیلی رابطه خوبی با پدرم داشت واسطه کردم تا بهش برسم...ببین دور و برت کسی هست که هم تو باهاش راحت باشی هم با پدرت  رابطه صمیمی داشته باش بتونه واسطه گری کنه.

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...