2777
2789

سلام بچه ها من ی خواهر دارم ک دوسال ازم بزرگتره. مامانم کلا خیلی ادم حساسیه ی زمانی خیلی رو خواهرم حساس بود چون از من بزرگتر بود و بقول معروف موش ازمایشگاهی. خیلی بهش گیر میداد کجا میره با کی میره چیکار میکنه و....    بعد از هر لو رفتن هم کلی جنگ و دعوا تو خونمون داشتیم ولی خواهرم باز کار خودشو میکرد انگار ک نه انگار خلاصه جوری ک واقعا دیگ از دست در رفت و مامانمم بیخیالش شد یعنی شبا تا ساعت یک خونه نمیاد، اصلا نمیگه کجا میره با کی میره و خیلی چیزای دیگ. حالا مامانم بمن گیر نمیده اصلااا چون خیلی بهم اعتماد داره و از اولشم مورد اعتمادش بودم ولی هرزگاهی ازم میپرسه کجا میری یا مثلا دوستت ک میری باهاش کی هست؟ یا وقتایی ک بیرونم پیام میده با مهربونی حالم رو میپرسه ک کجایی خوش میگذره و....  درحالی ک هیچکاری دیگ ب کار خواهرم نداره. حالا بنظر شما این از دوس داشتن و توجهش هست ک گاهی بمن پیام میده وقتی بیرونم ببینه کجام یا براش مهمه باکی میرم کجا میرم و بیخیال اون شده؟؟  یا نه چون به خواهرم اعتماد داره و بمن نداره اینجوری میکنه؟  کدومش 

اینم بگم من نوزده سالم میشه امسال خواهرم 21_22

ن عزیزم بهت توجه داره

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عزیزم بهت توجه داره

اخه گاهی فکر میکنم شاید چون به اون اعتماد داره و فکر میکنه اون عاقله دیگ بیخیالش شده ولی هنوز به کار من کار داره

گاهی میگم نه دیگ کلا اونو ول کردن از بدیش و از دوس داشتنه ک بمن توجه داره نمیدونم

نگرانته اگه زیاد پرسید میشه گیر دادن پدرتون فوت شدن؟ شاید بخاطر اینه

نه بابا پدرمم هست ولی اون اصلا نمیپرسه اگر بهش بگم میرم فلان جا میگه خوش بگذره عزیزم البته اونم وقتی بیرونم پیام میده حالمو میپرسه ولی ب خواهرم اصلا نمیده ی حالتی انگار از درون باهاش قهره بس ک ابروشو برده

اخه گاهی فکر میکنم شاید چون به اون اعتماد داره و فکر میکنه اون عاقله دیگ بیخیالش شده ولی هنوز به کار ...

ن اونودیگ گفته خواهرتم اصلاتوجه نکرده برااینه.

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.

مادرها بیکار نیستن بخوان گیر بدن. هزارتا کار دیگه دارن. اونا هم دل دارن. فرصت‌هایی که میتونن به فکر خودشون باشن رو همش با استرس میگذرونن...اینکه نکنه برای بچم اتفاقی بیفته. نکنه روزای خوشش سیاه بشه. کسی به روح و جسمش آسیب بزنه....

بعد میای میگی مامانم گیییر میده؟ اون مادری که گیر نمیده بی تفاوتع

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم

مامانت الان ترس داره میترسه عین خواهرت شی توام دیگ حرفش برات مهم نباشه بخاطر همین از این در دوستی وارد شده ولی اگه توام  بیش از حد به کاراش واکنش نشون بدی یه چندبار بگه زود بیا اینکارو نکنو فلان... توام انجام بدی مطمن باش گیراش روز بروز بیشتر میشه نسبت بهت پس از همین الان نزار که روت کنترل داشته باشه