2821
2789
عنوان

تغییر اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 49154 بازدید | 137 پست

متا فیزیل علم ماورا فوق العادس مثل این دعا نویسا نیست واقعا روی ابجد واسمتون از راه علمی کار انجام میده وایه قران کارش حرف نداره من هر کسی رو معرفی کردم دعام کرده کارشون درست شده یه بار امتحان کن میفهمی واقعا با بقیه فرق میکنه

سلام دوستان اینهم یه روش شناخت علم الاسما و شخصیت شناسی. که شبیه پستهای قبلی شخصیت شناسی هست. علم ال ...

سلام عزیز دل انگیز شما ۱۱ تا حالت نوشتی بعد فرمودی ۱۲ تیپ.پس تیپ ۱۲ چیه؟؟؟

ضمنا تکلیف باقیمانده صفر چی میشه؟؟؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من هم میگم این فرمول درست نیست این فرمول برای به دست آوردن طالع ماهی فرد هست من باقیمانده ام 1 میش ...

کی گفته بهت  جز حادثه سازی یعنی قبلا کسی برات حساب کرده

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
سلام عزیز دل انگیز شما ۱۱ تا حالت نوشتی بعد فرمودی ۱۲ تیپ.پس تیپ ۱۲ چیه؟؟؟ ضمنا تکلیف باقیمانده صفر ...

12 گروه کم درآمد عادی هست

هر کی صفر شد باید فقط ابجد اسم خودش بدون اسم مادر رو حساب کنه

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
عزیزم این خانم یک فرشتس من که خیلی قبولش دارم واقعا معجزه میکنه

بیا بگو برا خودت تو کدوم دسته هست

سلام عزیزم.خوبی من مطلبتو در مورد تغییر نام خوندم کاملا هم درسته و من بهش اعتقاد دارم چون حدودا یکی ...

اگه اطلاعات دارید بذارید تو تاپیک بخونیم ما هم

سلام دوستان، من کار بررسی اسم رو انجام میدونم و باتوجه به اطلاعاتی که دارم لازمه توضیحاتی رو بدم که شاید مفید واقع بشه

هر کسی ی اسمی داره و با توجه به اسم مادری که ازش متولد شده دارای ی سرنوشتی هست(این طور نیست که کسانی که اسمشون مثلا محمده، ی سرنوشت و خصوصیت های اخلاقی مشابهی دارن ولی میتونیم بگیم کسانایی که اسمشون محمده و اسم مادرشون هم یکیه خصوصیات و سرنوشت مشابهی دارن و این رو هر شخص غیر متخصص میتونه بررسی کنه و به نتیجه برسه) 

با توجه به علم اسامی افراد به 4 طبقه(اشرافی، عرفانی، کم درآمد، حادثه آفرین) تقسیم بندی میشن و هر دسته برای خودش توضیحات و طبقه بندی هایی داره و اینکه اگه بدونیم تو کدوم دسته هستیم، بهتر خودمونو میشناسیم و از نقاط قوت و ضعف خودمون مطلع میشیم و در صورت نارضایتی میتونیم با تغییر اسممون، مشکل رو برطرف کنیم. برای دریافت اطلاعات بیشتر توی اینستاگرام، به پیج arzyabi_nam مراجعه کنید

سلام دوستان، من کار بررسی اسم رو انجام میدونم و باتوجه به اطلاعاتی که دارم لازمه توضیحاتی رو بدم که ...

همین الان دو نفر که اسمشون لیلا و نام مادر آذر هستو بررسی کردم.یکیش واقعا زندگیش عالی و ساکن کانادا.دخترش داره دوره عالی رو میگذرونه

یکیش هم شوهر معتاد داره و چندین سال زجرشون داده .دخترشم با یه پسر فرار کرد

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪

من این علم رو تا حدودی بلدم، به جز این دوازده طبقه یه فرمول دیگه هم هست برای ارتعاش نام، اتفاقا طبقه ی 12 اگر ارتعاش خوبی داشته باشه جزو بهترین اسامی میشه

اگر کسی خواست میتونم براش محاسبه کنم

2823
2791
2779
2792