2821
2789
عنوان

تغییر اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 49159 بازدید | 137 پست
لیست صحرا کاملا درسته طبقه ۱ اشرافیه عالیه نه طبق اون نرم افزارها حادثه ساز!!!! نظر شخصیه من اینه که ...

عزیزم من نفهمیدم زهرا و طاها چه ربطی به خود علیرضا داره ؟؟؟ مگه پسرش قرارداد بسته 😎😎😎😎😎😎😎😎 ب

واقعا درسته این تقسیم بر ۱۲ ؟؟؟؟؟ شما مطمئنی ؟؟؟؟؟؟ اخه دو سه مدل حساب میشود نظرات مختلف 

سلام عزیزم.خوبی من مطلبتو در مورد تغییر نام خوندم کاملا هم درسته و من بهش اعتقاد دارم چون حدودا یکی ...

سلام ، عذر میخوام‌ شما که پیگیر علم‌الاسماء بودین یه سوال خدمتتون‌ داشتم‌ بین این دوتا روش کدوم‌ صحیح‌ هست ، اونکه تقسیم‌ بر ۱۲ میکنن‌ یا اونی‌ تقسیم‌ بر ۳ و ۴ میکنن،؟ چون من میخوام‌ واسه توراهیم‌ اسم انتخاب کنم و میترسم‌ حادثه‌ساز باشه

آدمها به لبخندی که روی لبی می‌آورند و به دردی که از کسی میکاهند می‌ارزند...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دخترخاله من خیلی تواین وادیاست وقتی میخواست ازدواج کنه اسم پسره محمدبودگفت ستاره مون باهم جورنیست پس ...

یااا خدا چه باحال!!! 

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز