لیست صحرا کاملا درسته طبقه ۱ اشرافیه عالیه نه طبق اون نرم افزارها حادثه ساز!!!! نظر شخصیه من اینه که اون فرمول که تقسیم بر ۴ میشه مکمل این فرمول هست اما اصلی نیست، بعنوان مثال خدمتتون عرض میکنم همسر علیرضا بیرانوند اسمش زهراست و دقیقا از زمانی که پسرش طاها بیرانوند بدنیا اومد مدتی بعدش قرارداد های کلان بست و زندگیش تغییر کرد، اسم مادر و پسر باهم میشه ۲۲۹ آیا حادثه ساز بوده؟؟؟ من طبق لیست صحرا خیلیارو بررسی کردم مطابقت میکنه، فقط در کنار اینها یک فرمول برای شهر هست که شما هرچقدرم اسمت خوب باشه اگر تو شهر خوبی نباشی ممکنه کار پیدا نکنی، (اسم شخص+اسم مادرش+اسم شهر+مکه) رو با ابجد کبیر تقسیم بر ۴ میکنیم....... باقیمانده ۱ سختی و مرارت داره و بدترین اسم در اون شهر هست از همه نظر روی زندگی شخص تاثیر داره، باقیمانده ۲ متوسط، باقیمانده ۳ اندک رزق در آن باشد، باقیمانده ۴ یا ۰ سعادت و دولت نصیبش شود، خیلیا اسم خوبی دارن اما در شهر بدی هستن با مهاجرت به بهترین جایگاه ها میرسن مثلا شخصی تو شهر ما به هر دری میزد بیکار بود به
شهر دیگه ای رفت استخدام بانک شد چون طبق اون فرمول مکمل ابجد خودش و مادرش تقسیم بر ۴ عرفانی میشد یک شغل از طریق مدرک تحصیلی و علمی در بانک پیدا کرد