2821
2789
عنوان

تغییر اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 49159 بازدید | 137 پست
تا اونجایی که من مطمئنم  باقی مانده ۸ میشه اشرافی عالی،  باقی مانده ۶ میشه اشرافی عادی ...

لیست صحرا کاملا درسته طبقه ۱ اشرافیه عالیه نه طبق اون نرم افزارها حادثه ساز!!!! نظر شخصیه من اینه که اون فرمول که تقسیم بر ۴ میشه مکمل این فرمول هست اما اصلی نیست، بعنوان مثال خدمتتون عرض میکنم همسر علیرضا بیرانوند اسمش زهراست و دقیقا از زمانی که پسرش طاها بیرانوند بدنیا اومد مدتی بعدش قرارداد های کلان بست و زندگیش تغییر کرد، اسم مادر و پسر باهم میشه ۲۲۹ آیا حادثه ساز بوده؟؟؟ من طبق لیست صحرا خیلیارو بررسی کردم مطابقت میکنه، فقط در کنار اینها یک فرمول برای شهر هست که شما هرچقدرم اسمت خوب باشه اگر تو شهر خوبی نباشی ممکنه کار پیدا نکنی، (اسم شخص+اسم مادرش+اسم شهر+مکه) رو با ابجد کبیر تقسیم بر ۴ میکنیم....... باقیمانده ۱ سختی و مرارت داره و بدترین اسم در اون شهر هست از همه نظر روی زندگی شخص تاثیر داره، باقیمانده ۲ متوسط،  باقیمانده ۳ اندک رزق در آن باشد، باقیمانده ۴ یا ۰ سعادت و دولت نصیبش شود، خیلیا اسم خوبی دارن اما در شهر بدی هستن با مهاجرت به بهترین جایگاه ها میرسن مثلا شخصی تو شهر ما به هر دری میزد بیکار بود به

شهر دیگه ای رفت استخدام بانک شد چون طبق اون فرمول مکمل ابجد خودش و مادرش تقسیم بر ۴ عرفانی میشد یک شغل از طریق مدرک تحصیلی و علمی در بانک پیدا کرد

من این علم رو تا حدودی بلدم، به جز این دوازده طبقه یه فرمول دیگه هم هست برای ارتعاش نام، اتفاقا طبقه ...

عزیزم فرمول ارتعاش چیه؟؟

برای اسم مهدیه دختر مهین 

و مریم دختر مهین میشه محاسبه کنی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم فرمول ارتعاش چیه؟؟ برای اسم مهدیه دختر مهین  و مریم دختر مهین میشه محاسبه کنی

عزیزم مهدیه دختر مهین اشرافی عالیه ستارشم ماهه، مریم دختر مهین حادثه ساز متضرر ستارشم عطارده

عزیزم مهدیه دختر مهین اشرافی عالیه ستارشم ماهه، مریم دختر مهین حادثه ساز متضرر ستارشم عطارده

ممنونم دوست عزیز من خودم محاسبه کردم همینا بود ولی اصلا درست نیست و این فرمولی که تدی سایتا هست درست نیست فقط یک سایته که به صور آنلاین نام ها رو وارد می کنیم درسته من فکر میکردم اشتباهه تا اینکه اسم هامون رو به یک متخصص محاسبه نام دادم دیدم اصلا حادثه ساز نیستم و دقیقا پاسخ هاشون مثل همون سایت بود و هر چی درمورد زندگلم گفتن عین واقعیت بود و من اصلا حادثه ساز نیستم و عرفانی هستم همسرم محاسبه کردم اشرافیه کم در امد متضرر بود و پسرم که طبق محاسبات خودم متضرر مالیه حادثه سازه

سلام دوستان، من کار بررسی اسم رو انجام میدونم و باتوجه به اطلاعاتی که دارم لازمه توضیحاتی رو بدم که ...

سلام عزیزم

لطف میکنی وقت بزاری ببینی فیروزه فرزند زهرا چطوره؟؟

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
من این علم رو تا حدودی بلدم، به جز این دوازده طبقه یه فرمول دیگه هم هست برای ارتعاش نام، اتفاقا طبقه ...

سلام عزیزم

برا دختر همسایه مون را محاسبه میکنی

فیروزه فرزند زهرا

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
ممنونم دوست عزیز من خودم محاسبه کردم همینا بود ولی اصلا درست نیست و این فرمولی که تدی سایتا هست درست ...

کاملا درسته، منم طبق فرمولی که پیدا کردم شما میشید عرفانی. اما می‌خوام برای تعویض اسم خودم با یه متخصص این علم مشورت کنم، میشه شماره متخصصی که خودتون بهش مراجعه کردید رو بم بدید. چون من در دسته حادثه ساز متضرر قرار گرفتم و دقیقا هم توی زندگیم خیلی مشکل و در بسته و از دست دادن و مریضی هست .

ممنون میشم از لطفتون

برای این که لیست ۱۲ گانه توو متن صحرا اشتباهه  من برنامه ابجد دارم اسممو چون تغییر دادم میدونم ...

الان راضی اسمتو عوض کردی ؟؟؟ چه تغییرانی داشتی در زندگی ؟؟ الان متوجه شدی که کدام درسته ؟؟؟؟؟