2821
2789
عنوان

تغییر اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 49151 بازدید | 137 پست
ممنونم از توجه‌ت شایسته خانم

سلام عزیزم.خوبی من مطلبتو در مورد تغییر نام خوندم کاملا هم درسته و من بهش اعتقاد دارم چون حدودا یکی دو ساله خیلی پیگیرشم و جزو دسته حادثه افرینم اما فکر کنم یه جای کارو داری اشتباه میکنی  تو همین تاپیک تغییر اسم صفحه دومش اونجایی که 12 تا تقسیم بندی رو نوشتی یکیشو جا انداختی که فکر کنم کم درامد عادی باشه اگر پیامم دستت رسید و خوندی بهم پیام بده چند تا چیز دیگم بهت بگم

سلام عزیزم.خوبی من مطلبتو در مورد تغییر نام خوندم کاملا هم درسته و من بهش اعتقاد دارم چون حدودا یکی ...

سلام ببخشید وقتی که ابجد اسممون در اومد چطور بفهمیم جز کذوم دسته هستین

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این اسم من که مستعاره

عزیزم با این روش رفتم جلو 

اسم خودمو بچه باهم تقسیم بر. دوازده باقیمانده ۰ شد 

اسم بچه تنها هم صفر شد

الان چیکار کنم 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
واا... شرایط برام سخت شده ، هر دعایی میخونم و هر توسلی میکنم کارساز نیست دیگه این یکی رو انجام ندادم ...

ادما وقتی نمیخوان مسئولیتها و تقصیراتشون رو بپذیرن از عوامل بیرونی برای توجیهش استفاده میکنن اصلا مهم نیس که اون عامل حقیقت داره یا نه مهم اینه که شما چقد بهش باور دارین هرقدر باور داشته باشید  به همون میزان هم براتون اتفاق میفته چون همینکه سعی میکنید ازش دور باشید یعنی  یججایی گوشه ذهنتون رو اشغال کرده و دارید درخواست میدید

من انجام دادم حاصل تقسیم بر ۱۲ شد ۳۱.۵۵این جطوری حساب میشه

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....

یک بار یکی از کاربرها همچین چیزی رو تو سایت گذاشت برای پسرم رو حساب کرده بودم عرفانی در اومده بود ولی الان با این فرمول رفتم حادثه ساز متضرر شد! یک جای کار میلنگه. 11 تا یکیش کم و ناقصه و صفر رو درست محاسبه نکردن و احتمالا نمی خوان این رمز دست عموم بیوفته چون بعضی ها از این راه پول در میارن. 

با ماشین حساب انجام دادی خارج قسمت و بهت داده این عددی ک گذاشتی خارج قسمته باقی مانده ی تقسیم نیس

اهان مرسی دوستم😘

فردا دوباره حساب میکنم

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
خانمامن یه خانم میشناسم ایشون استاد متافیزیکه کارش عالیه همه چیزایی که بهت میگه راست راست اگه خیلی م ...

متافیزیک چی چیه؟

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز