2777
2789
عنوان

دورهمی 💕

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 257 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا چقدر سخت بود نحرفیدن با شماها ❤❤❤❤

سارا عادت کردم بهتون شدید😊

جای شکر داره دوستای خوبی مث شماها داشتن

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️

سلام علیکم عشقاااااااااااااااااا چکار خوبی...مرسی مهدیس جون💕💕💕💕😍😍😍😍😙😙😙😙😙

😍سلام آزگل جان خوش اومدی عزیزم 💕

والا من ک خودم بعد زدن تاپیک رفتم خرید عید همه چی خریدم جز شلوار بیرون همین الان رسیدم 

🎀

سلام ببخشید من خواننده خاموش تاپیکتون هستم 😊 خیلی تاپیک و اعضای ماهی دارین ❤❤میشه منو هم توی جمع خو ...

😂😂😂🦦اصلا نمیشههه 😌🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چون شما صاحب اینجا این 😌😍💕

واقعا دارم ب این فکر میکنم چقدر ی انسان با سن کم این همه علم دانایی داره که می‌تونه در اختیار بقیه بزاره کاش منم همسن شما بشم انقد علمم زیاد بشه 🥺💕

🎀

خوبم عزیزم واای ساحل من از اینکه بعد هر تفریح یا سفر بخوام وسایل مرتب کنم بیزارم...واقعا همیشه یکی ...

🤦🏼‍♀️ من اون طور موقع ها دوست دارم دوش بگیرم برم ی چرت بخوابم پاشم ببینم همه چی تمیز اع 😂😂😂😂

🎀

عزیزی مهربونم سلام  ♥️

سلام ساحل جان خوبی عزیزم 💚🌈

امیدوارم خونه پدر بزرگ همسرت  بهت خوش گذشته باشه 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
بیشتر ببینید