2777
2789
عنوان

دورهمی 💕

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 257 پست
سلام پانته آ جون

سلام خانم گل خوبی عزیزم ⚘

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
بیشتر ببینید
شرمنده یادم رفت عزیزم ❤️خوش اومدی  

عزیزم خدا نکنه دشمنت شرمنده باشه ناز گل خانم💋💋💋💋

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
بیشتر ببینید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید من خواننده خاموش تاپیکتون هستم 😊 خیلی تاپیک و اعضای ماهی دارین ❤❤میشه منو هم توی جمع خو ...

سلام عزیزم ⚘ میگم قیافتون خیلی آشناست انگار یه جایی دیدمتون  🤭 😜

بیشتر ببینید
عزیزی ❤️

😘😘😘😘

بیشتر ببینید
💕😂😂😂

😁

بیشتر ببینید
😍سلام آزگل جان خوش اومدی عزیزم 💕 والا من ک خودم بعد زدن تاپیک رفتم خرید عید همه چی خریدم جز شلوار ...

ای جان...بسلامتی عزیزم

انشالله اونم برو بخر بزودی...😘😘😘❤❤❤❤😙😙😙

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️

🤦🏼‍♀️ من اون طور موقع ها دوست دارم دوش بگیرم برم ی چرت بخوابم پاشم ببینم همه چی تمیز اع 😂😂😂😂

واای اره😁

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️

😂😂😂🦦اصلا نمیشههه 😌🤣🤣🤣🤣🤣🤣 چون شما صاحب اینجا این 😌😍💕 واقعا دارم ب این فکر میکنم چقدر ...

عزیزدلمی مهدیس جووون 😙😙😙

شما به من لطف دارین ❤

من خیلی از شما ها چیزای خوب خوب یاد گرفتم و واقعا از تک تکتون ممنونم ❤

میگم مهدیس چه خوب اینجا رو باز کردی تا عید چقدر سخت می گذشت برامون

خوبم عزیزم واای ساحل من از اینکه بعد هر تفریح یا سفر بخوام وسایل مرتب کنم بیزارم...واقعا همیشه یکی ...

آزگل منم فقط قسمت باز کردن کیفی که مربوط به سوغاتی و خریدها هست رو دوست دارم 😊