2777
2789
عنوان

دورهمی 💕

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 257 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگل من چطوری؟؟؟،

سلامم به گل قشنگم مرسی گلم تو خوبی ؟؟ من دارم وسایلی که ازمهمونی چهارشنبه سوری برگشتیم رو مرتب میکنم 🥺

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بیشتر ببینید
چرا منو صدا نکردین😐 خودم میام😄😁

گل سر سبدمون 😍♥️من دقیقه نود دیدم پانته آ لایک زده تگ کردم 🥺

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بیشتر ببینید
 ای جااااانم دوست خوبم 💋💋💋💋💋  مرسی صدام زدی 💖💖💖 🥰

عزیزی مهربونم سلام  ♥️

بیشتر ببینید
سلام ببخشید من خواننده خاموش تاپیکتون هستم 😊 خیلی تاپیک و اعضای ماهی دارین ❤❤میشه منو هم توی جمع خو ...

چقد شما واسم آشنایید  😁😁😁

بله ب جمع ما خوش اومدی خوشگل من...

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️

سلامم به گل قشنگم مرسی گلم تو خوبی ؟؟ من دارم وسایلی که ازمهمونی چهارشنبه سوری برگشتیم رو مرتب میکنم ...

خوبم عزیزم

واای ساحل من از اینکه بعد هر تفریح یا سفر بخوام وسایل مرتب کنم بیزارم...واقعا همیشه یکی رو میگم بیاد کمکم.نمیدونم چرا ولی اصلا انرژی اونموقع ندارم

خسته نباشی قشنگم

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️