2777
2789
عنوان

دورهمی 💕

1288 بازدید | 257 پست

@vago  

@sahelen  

@آزگل  

@sogooooli  

@دخترشیطونبلا  

😍سلام عزیزای دلم 💕 حالا که تصمیم گرفتیم تاپیک سارا جون ص 1000 سال جدید افتتاح کنیم 

خیلی دلم میخواست این چند روز آخر که حس خوب داریم بازم کنار هم باشیم 🥺💋

ایشالا سال خوبی برای همه مردم کشور باشه بهترین ها رو در پیش داشته باشید ❤️💋

😌ی وقت اگه مشکلی براتون پیش اومد یادتون نره که خدا هست همیشه حواسش بهت اع فقط بهش اعتماد کن 💕

اگه دوستی دیگه ای مونده تگش کنید 😁

🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلااااام😍😍😍چه خوب مرسی عشقم

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بیشتر ببینید

@پ_ن_پ  

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بیشتر ببینید
منم بیام 

خوش اومدی عزیزم 

بیشتر ببینید
@پ_ن_پ    

ای جااااانم دوست خوبم 💋💋💋💋💋 

مرسی صدام زدی 💖💖💖 🥰

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
بیشتر ببینید