2777
2789

همه جواب سوالات خیر هست

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یکی مجازی یکی سنتی

برای من اصلا قابل قبول و قشنگ نیستن...

حالا هرکی نظر خودشو داره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین با همکیش خودت ازدواج کنی خیلی هم راحته 

مثلا تو چهار شب از ماه رو نون و پنیر گوجه میخوری و عادت داری . حالا اگه شوهرت هم اینطوری عادت داشته باشه خیلی هم زندگی راحته . این دوستی های مجازی فایده نداره . همسریابی بد نیست اما نه از سایت .

یکی مجازی یکی سنتی برای من اصلا قابل قبول و قشنگ نیستن... حالا هرکی نظر خودشو داره

نازنین جان میشه یه سوال بپرسم نظرتو بگی در مورد همین اشنایی از طریق مجازیه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

نازنین جان میشه یه سوال بپرسم نظرتو بگی در مورد همین اشنایی از طریق مجازیه

جانم عزیزم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

به نظرم بهترین حالت ازدواج نکرده

حالا اگر بخوای با تمام شرایط ازدواج کنی دوره ی شیک بودنه نه که پلنگ باشیا ولی دماغت اگر بده عمل کنی ابروهاتو بهش برسی موهات همیشه  سشوار کشیده باشه به اندامت برسی 

و بری تو اجتماع یعنی شاغل باشی و بری باشگاه استخر بلاخره یا با کسی دوست میشی می‌گیرنت یا تو محیط کسی میبینتت معرفی میکندت

به نظرم بهترین حالت ازدواج نکرده حالا اگر بخوای با تمام شرایط ازدواج کنی دوره ی شیک بودنه نه که پلن ...

و اینکه باید زرنگ باشی😁

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

جانم عزیزم

مرسی گلی

من اینستامو ۱/۵ ساله که دی اکتیو کردم

بعد همه دوستام میگن وا تو چجوری میخوای با یکی اشنا بشی؟ چون دیگه پسرا الان از کسی خوششون بیاد تو اینستا یه سرچی میزنن و ریکوئست میدن و فلان ،……

بهم میگن اینجوری هیچکس نمیشناست و سینگل به گور میشی😂😂😂😂

واقعا احتمال اشناییم صفره ؟؟

من واقعاااااااااااااا از اینستا بدم میاد یا فقط خبرهای بد هست یا شوآف هر چند پیج مفید هم داره ولی خب من با یوتیوب کارم راه میفته

و اینکه باید زرنگ باشی😁

من والا از ۱۸ سالگی شوهرمو تور کردم

ولی اگر عقل الانمو داشتم شوهر نمیکردم

قشنگ واسه خودم کار می‌کردم الانم میتونستم شوهر بهتری واسه خودم دست و پا کنم 

مرسی گلی من اینستامو ۱/۵ ساله که دی اکتیو کردم بعد همه دوستام میگن وا تو چجوری میخوای با یکی اشنا ...

نه عزیزم اینطوریم ک میگن نیست...

شما بجای مجازی فعالیت و حضورت توو جامعه و واقعیت رو پررنگتر کنی انتخابای بهتری میتونی داشته باشی...

توو مجازی ب فرض با کسیم آشنا بشین فقط باید ۶ ماه یا بیشتر وقت گذاشت ک شخصیت واقعیشو از شخصیت مجازیش تفکیک کنید که همیچین تایمی اصلا ارزششو نداره....

من والا از ۱۸ سالگی شوهرمو تور کردم ولی اگر عقل الانمو داشتم شوهر نمیکردم قشنگ واسه خودم کار می‌کر ...

اخه تو کلا تور کردن بلدی ، به خاطر همین تو ۳۰ هم میتونستی😁

من اینجوری نیستم🥲

من والا از ۱۸ سالگی شوهرمو تور کردم ولی اگر عقل الانمو داشتم شوهر نمیکردم قشنگ واسه خودم کار می‌کر ...

خوب چجوری پیدا کنیم ... من الان این شرایطی ک میگی‌رو دارم ولی تنهام