[QUOTE=280235710]نه عزیزم اینطوریم ک میگن نیست... شما بجای مجازی فعالیت و حضورت توو جامعه و واقعیت رو پررنگتر کنی ان ...[/QUOTE]
مرسی گلی، موافقم
البته میدونی طرف مجازیه مجازی هم نیست که
هم دانشکده ای هست مثلا و انگار اینستا یه جور پل میشه برای ارتباط بیشتر😂
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
خب این بهتره عزیزم... ولی در صورتی که یه جرقه ای بخوره ک اون پل ارتباطی برای تکمیل کردن شناخت باشه. ...
نه ، از اولش منظورم صد درصد مجازی نبود
منظورم این بود با مجازی اشنا بشن ولیخب هر روز تو دانشگاه و ازمایشگاه …..هم خب حضوری همو میبینن
الان نظرتون در مورد حرف دوستام چطوره ؟
چون فک کنم نتونسته بودم منظورمو خوب برسونم
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
در دنیای مجازی شاید از هر ۱۰۰۰ مورد ۱ مورد خوب پیدا بشه..چون ممکنه قسمت دونفر بدین شکل رقم بخوره..اما ازدواج سنتی به نظر من به هیچ وجه جالب نیست چون انسان خصوصا در زمینه ازدواجش باید تصمیم گیرنده باشه و بدون دخالت و اراده دیگران،تصمیم قطعیش رو بگیره..
متوجه شدم عزیزم... من با نظر دوستاتون موافق نیستم چون شما هر روز توو محیطی هستین که با همه در ارتب ...
مرسیییییییی گلی❤️❤️❤️❤️
خدا گل پسرت رو برات حفظ کنه
ببخشید زیاد سوال پرسیدم
چون خواه ناخواه ذهنم درگیر میشه☹️