2777
2789

[QUOTE=280235710]نه عزیزم اینطوریم ک میگن نیست... شما بجای مجازی فعالیت و حضورت توو جامعه و واقعیت رو پررنگتر کنی ان ...[/QUOTE]

مرسی گلی، موافقم 

البته میدونی طرف مجازیه مجازی هم نیست که

هم دانشکده ای هست مثلا و انگار اینستا یه جور پل میشه برای ارتباط بیشتر😂

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

پس چی قشنگهه

انتخاب خود آدم اینکه به وقتش و در شرایط و زمان مناسبش کسیو ببینی و باهاش اشنا بشی..."خودم دنبال همچین ازدواجی بودم ک اتفاقم افتاد"

ازدواج سنتی برای من شبیه یه معامله از پیش تعیین شدس که حق انتخابی نداری...یا بگی آره یا بگی نه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE= 280235710 ]نه عزیزم اینطوریم ک میگن نیست... شما بجای مجازی فعالیت و حضورت توو جامعه و واقعیت ...

خب این بهتره عزیزم...

ولی در صورتی که یه جرقه ای بخوره ک اون پل ارتباطی برای تکمیل کردن شناخت باشه...

۰ تا ۱۰۰ مجازی اصلا خوب نیست

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خب این بهتره عزیزم... ولی در صورتی که یه جرقه ای بخوره ک اون پل ارتباطی برای تکمیل کردن شناخت باشه. ...

نه ، از اولش منظورم صد درصد مجازی نبود

منظورم این بود با مجازی اشنا بشن ولیخب هر روز تو دانشگاه و ازمایشگاه  …..هم خب حضوری همو میبینن

الان نظرتون در مورد حرف دوستام چطوره ؟

چون فک کنم نتونسته بودم منظورمو خوب برسونم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

منظورتون مراکز همسریابیه ؟

بله مراکز خوبیش اینه لازم نیست مثل مجازی برای تک تک کاربران توضیح بدی 

یه سری مشخصات ازت میگیرن و مورد مناسبتو بهت اطلاع میدن 

اگه خواستی قبول میکنی

در دنیای مجازی شاید از هر ۱۰۰۰ مورد ۱ مورد خوب پیدا بشه..چون ممکنه قسمت دونفر بدین شکل رقم بخوره..اما ازدواج سنتی به نظر من به هیچ وجه جالب نیست چون انسان خصوصا در زمینه ازدواجش باید تصمیم گیرنده باشه و بدون دخالت و اراده دیگران،تصمیم قطعیش رو بگیره..

نه ، از اولش منظورم صد درصد مجازی نبود منظورم این بود با مجازی اشنا بشن ولیخب هر روز تو دانشگاه و ا ...

متوجه شدم عزیزم...

من با نظر دوستاتون موافق نیستم

چون شما هر روز توو محیطی هستین که با همه در ارتباطین

و اگه رابطه ای بخواد شکل بگیره همینطوری اتفاق میفتههه...

متوجه شدم عزیزم... من با نظر دوستاتون موافق نیستم چون شما هر روز توو محیطی هستین که با همه در ارتب ...

مرسیییییییی گلی❤️❤️❤️❤️

خدا گل پسرت رو برات حفظ کنه 

ببخشید زیاد سوال پرسیدم

چون خواه ناخ‌واه ذهنم درگیر میشه☹️

مرسیییییییی گلی❤️❤️❤️❤️ خدا گل پسرت رو برات حفظ کنه  ببخشید زیاد سوال پرسیدم چون خواه ناخ‌وا ...

فدات شم عزیزم خواهش میکنم کاری نکردم❤

چشم حتما سلامت باشی گلم