2777
2789

من بارها گفتم دلتنگم توقع داشتم بگه الان میام دیدنت اما انگار نه انگار قدیم که از احساسم خبر نداشت خیلی بهتر بود هی میگفت همو ببینیم ولی وقتی فهمید دوستش دارم عوض شد 

الویتشم خانواده اش هستن نه من

الان فردا عمل چشم داره بجای اینکه بیاد دیدن من با خانواده اش میخواد بره بام لند

الان بگم بیا ببینیم همو مثلا اگه جایی نمیخواست بره ها میگفت یکشنبه همو دیدیم من کار دارم درکم نمیکنی

حس میکنم مهم نیستم

این بگم رابطه مون جدی بود از اول ازدواج خانواده ها یه جلسه همو دیدن مخالفن خانواده اون سر یه چیز بیخود

خانواده منم میگن لیاقتت بیشتره

حق دارم ناراحت شم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما شرایطمون خیلی سخته دوماه بود ندیاه بودمش پری روز در حد ۲۰ دیقه دیدمش ولی همیشه دلتنگیشو بروز میده 

یه مدت پیگیرش نشو ببین درست میشه یا نه

بعدم وارد رابطه میشی خودتو وابسته نکن اذییت میشی

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰

ندارم 

اصلا هم اینایی که رل میزنن کات کردن میرن با یکی دیگه رو درک نمیکنم 

یعنی چی سرگرمیه مگه 

اصلا فلسفه رل زدن نصفش درست نیست چون زن و مرد تعهدی در برابر هم ندارن برای همین مثلا با هم رل میزنن یارو برشکست میشه دختره ولش می‌کنه:/

:)

فعلا چون جفتمون کنکور داریم نمی بینیم همو

ولی بعدش دیر ب دیر قراره همو ببینیم خودش از اول بهم گفته بود و همه شرایط رو میدونستم و وارد رابطه شدم مشکلی ندارم 

حس میکنم یکم حساس شدی عزیزم♥️

ولی مگه تو نیومده بودی ک زندگیمو از لجنزاری ک بود نجات بدی ؟! :)