2777
2789
عنوان

شاد باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 51 پست
واقعا درست میگی چشمامو روی بقیه چیزا میبندم، خیلی طول کشید تا فهمیدم صفر و صد نباشم، بازم میتونی بیش ...

آره عزیزم ببین شاد بودن یه چیز طبیعی که باید توی زندگی تمام ما انسان ها باشه هیچکی غم و انتخاب نمیکنه سرنوشت اینطوری میشه 

اون موقع نوجوان بودی و حق داشتی که بترسی ولی نباید به حرف مردم اهمیت بدی حرف مردم همیشه هست مهم خانواده و خداست و خودت که بدونی چه آدمی هستی بقیه به درک وقتی کاری نداشته باشن می‌شینن به بقیه تهمت میزنن تو‌ تنها چیزی که باید ازش بترسی خود ترسه فکر کن یه دختر داری که با توجه به تجربه ای که داری میخوای تربیتش کنی و اون دختر خودتی یاد بگیر قوی باشی تو کار اشتباهی نکردی اگه توی زندگیت طوفانی میاد همیشه نمیاد که تورو متلاشی کنه میاد تا مسیرت و پاک کنه 

تو بهترین کار و کردی که شاد بودی ولی اینکه به زندگیت تمرکز نکردی کار اشتباهی بوده و هیچ ربطی به شادی نداره یاد بگیر شاد باشی و از اون اشتباه عبرت بگیری همیشه قوی باش 😉

ولی مثل همیشه روی ادمای اطرافت و دوستات تمرکز کن اینو متوجه نشدم، میتونی بازترش کنی؟

منظورم اینه حواست باشه با چه آدم هایی رفت و آمد می‌کنی 

آدم های سم و از زندگیت حذف کن  

خیلی ها توی این جهان گاون و بیشتر از یه گاو نمیشه ازشون انتظار داشت پس با انسان ها معاشرت کن نه گاو ها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورم اینه حواست باشه با چه آدم هایی رفت و آمد می‌کنی  آدم های سم و از زندگیت حذف کن   ...

خیلی ممنونم ازت که با دقت خوندی و جوابایی دادی که می‌دونم برام موثره، کمتر آدمایی پیدا میشن که اونقدر بی چشم داشت چیزایی که توی زندگی یاد گرفتنو بهت یاد بدن، از حرفات اسکرین میگیرم و برای خودم مرورش میکنم، احساس کردم یه خواهر بزرگتر بهم یاد داد که من نداشتم، ممنونم ازت

خیلی ممنونم ازت که با دقت خوندی و جوابایی دادی که می‌دونم برام موثره، کمتر آدمایی پیدا میشن که آنقدر ...

عزیزم خیلی خوشحالم کردی ممنونم از انرژی خوبت اگه شما ها اینارو بهم نمیگفتید آنقدر انگیزه نداشتم  یه نکته هم یادت نره وقتی از کسی انتظار نداشته باشی دنیا قشنگ میشه 

یه سوال ازت دارم با چیزایی که ازم فهمیدی بنظرت چند سالمه ؟