2777
2789
عنوان

شاد باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینید دانشمند ها اومدن کل تاریخ و ده دقیقه در نظر گرفتن و جالبه بدونیم ما انسان ها حتی ۱ ثانیه در اون حضور نداریم 

تمام سیارات که یکیش زمین خودمونه که آنقدر کوچیکه که در مقابل خورشید یه نقطه کوچیکه تمام اینا جمع بشه تازه میشه یه کهکشان و باید بدونیم بیشتر از ۸ تریلیون کهکشان وجود داره بهتره به این عظمت پی ببریم و بفهمیم چقدر نیش و کنایه و حرص خوردن بیهودس ما فقط شاد باشیم و زندگی کنیم ☺️به دنیا اومدیم که حقمون رو از جهان بگیریم 

میدونی من مشکلم چیه، جوابت صادقانه بدم بله یاد بگیرم عمل هم میکنم ولی کوتاه مدته، من نمیتونم اون رو ...

مرسی که صادق بودی 

ببین تو نسبت به بقیه ۱۰ قدم جلو تری که دنبال اینی تغییر کنی و حتی تا یه زمان عملی می‌کنی واقعا بهت تبریک میگم من کمکت میکنم هر روز ادامه بدی

این پیام مخصوص خودته . ببین اگه میگی تا یه مدت کوتاه عملی میکنی هیچ اشکالی نداره دو تا راه حل خیلی ساده بهت میگم 

۱ قانون پنج ثانیه ،هر موقع دیدی حوصلشو نداری یا به عبارت دیگه تنبلیت میاد توی ذهنت سریع بگو ۴ ۳ ۲ ۱ و سریع برو سراغش چرا چون بازم زیر سر ذهنه کلا تمام مشکلات زیر سر ذهن انسانه 

مغز کارش تولید انرژیه و وقتی تو میخوای مثلا تا یه هفته کتاب بخونی میگه اووووو کلی ازم انرژی میگیره پس شروع می‌کنه کلی بهونه های مختلف میاره و جالبه بدونی یه قسمت از مغز هست بنام بقا که هورمون هایی داره که کارش اینه بهونه سازی کنه و مارو منصرف کنه از اون کار ولی یه راه حل هست تا باهاش مقابله کنیم وقتی یه تصمیم میگیریم پنج ثانیه طول می‌کشه تا اون هورمون ها فعال بشه پس سریع بشمار و بدو سمت کاری که میخوای 

راه حل دو 

اثر مرکب !پیشنهاد میکنم حتما کتابش و بخون . ببین اصلا نیاز نیست خیلی به خودت سخت بگیری کافیه روزی پنج دقیقه یه کار مثبت انجام بدی یا وقت بیکاری ویدیو هایی در مورد رشد فردی ببینی برای هدفت دو دقیقه توی روز بیشتر وقت نذار هیچ اشکالی نداره معجزه اون و میبینی  حرکات کوچیک اثرات عمیق و تا محسوس دارن

آره عزیزم منتظرم بگو 

🌹

من دوران نوجوانی خیلی شاد بودم میدونی وقتی برات خیلی چیزای خاله زنکی مهم نباشه خود به خود شادتری، من اونجوری بودم روی خیلی قوانین اصلا حساس نبودم، شهرتون کوچیک بود وو من بین دوستان اون مدلی بودم، اصلا دورنگ نبودم، کلا رو بودم و همرو دوست داشتم، ولی نمیدونسم چه خبره پشت سرم، وقتی فهمیدم دنیا رو سرم خراب شد، من اصلا هیچی از از اون چیزایی که راجبم میگفتن نمیدونسم اونقدر ناپخته فکر میکردم همه مثل منن وقتی جلو روم خوبن یعنی دوسم دارن، وقتی یه تهمت بزرگ بهم زدن من از پا افتادم، دیگه دوستشون نداشتم، بقیشو توی کامنت بعدی برات مینویسم

اون از دوران نوجوانی که من دیگه دور دوستام و خط کشیدم و دو تا دوست جدید انتخاب کردم که کلا فرق می‌کردن، با اونا وقتمو میگذرونیم و کنارشون خوشحالم بودم، ولی دیگه توی جمعا نمیرفتم، فقط با اون دو دوستم، من آبرو خیلی برام مهمه، و اون تهمت که برای اون سنم بزرگ بود منو خیلی شوک زده کرد، ولی الان که بزرگتر شدم می‌دونم ضعیف بودم که آنقدر ترسیدم از حرف مردم، بعد اون من مردم رو دوست نداشتم مثل قبل، فقط اونایی که خوب بودن باهام، 

چند سال بعدش که من نامزد کردم، کلا سیاست نداشتم و هر هدیه ای برام میوردن نشون میدادم و حس دوست داشتن مو قایم نمیکردم،  با وجودی که برای خودم اصلا چیز خاص و بزرگی نبود ولی موج منفی به شدت به سمتم میومد، من توی شهر کوچیکی بودم که بین دوروبریام زودتر نامزد کردم و اصلا هم شرایط ویژه ای نبود ولی نامزدم هم نشون میداد خوشحالیشو، دو تامون مثل هم بودیم، خلاصه ترش کنم، من بعد یه مدت مریض شدم و اول روحی بعد جسمی، از همسرم بدم میومد، هر چی دکتر هم میرفتم مشکل خاصی نداشتم که گفتن چشم خوردی، و با قرآن خوندن و ...  کم کم بهتر شدم، بعد از این قضیه ها من ترس دارم از شاد بودن، البته آدم های اطرافم به شدت حسود هستن و منم چون ترس دارم حتی چیزی بخرم هم نمیتونم با دل راحت ازش استفاده کنم، میترسم ازشون، و یه چیز دیگه، برای اتفاقی کوچیک من هر وقت خوشحال باشم بعدش اتفاقی میوفته که خیلی باعث ناراحتیم میشه، همیشه هم اینجوره،  این اتفاقا و افکار خودم که بعده از اونا شکل گرفته منو ترسونده

اون از دوران نوجوانی که من دیگه دور دوستام و خط کشیدم و دو تا دوست جدید انتخاب کردم که کلا فرق می‌کر ...

عزیزم گذشته سختی داشتی درکت میکنم ولی مشکل از شاد بودن تو نبوده مشکل اول از بی دقتی بعد از آدمای اطرافت بوده 

تو وقتی شاد میشی چشماتو‌ کامل به همه چی می‌بندی نه عزیزم همیشه شاد باش سیاست داشته باش فکر کن مثل یه کاراگاه از شاد بودن نترس چون اون اتفاق تا تقصیر شادی نبوده لبخند تو دعوای هر درده همیشه شاد باش ولی مثل همیشه روی دنیای اطرافت و دوستات تمرکز کن 

عزیزم گذشته سختی داشتی درکت میکنم ولی مشکل از شاد بودن تو نبوده مشکل اول از بی دقتی بعد از آدمای اطر ...

واقعا درست میگی چشمامو روی بقیه چیزا میبندم، خیلی طول کشید تا فهمیدم صفر و صد نباشم، بازم میتونی بیشتر بگی؟ شاید با کمکت تونستم با ترسم کنار بیام

عزیزم گذشته سختی داشتی درکت میکنم ولی مشکل از شاد بودن تو نبوده مشکل اول از بی دقتی بعد از آدمای اطر ...

ولی مثل همیشه روی ادمای اطرافت و دوستات تمرکز کن

اینو متوجه نشدم، میتونی بازترش کنی؟