2777
2789
عنوان

ترخدا جواب بدین (برای بارداری)

554 بازدید | 42 پست

دوستان  اوایل بارداری هستم تا اللن اصلا خونریزی نداشتم ۷ هفتمه اگ اندازه ی سر سوزن ترشح  رنگی باشه اتفاق بدی افتاده؟

دلمو شکوندی خدا من ک هدیه قشنگتو دوس داشتم چرا آخه 😔

شاید جفتت پایینه. استراحت کن 

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه . اما استراحت کن . اگر بیشتر شد برو دکتر اگر لازم باشه بهت دارو می دند که قطع بشه

هنش سفید بود اللن اندازه سر سوزن رنگی بود 

شیاف واژینال داد دکتر تا الان اتفاقی نیوفتاده دیشب آخرین شیاف زدم اینطوری شد

شاید بد شیاف زدی مجرا خراشیده شده . فعلا استراحت کن . اگر بیشتر شد برو دکتر دوباره بهت دارو بده . نگران نباش .

شیاف واژینال داد دکتر تا الان اتفاقی نیوفتاده دیشب آخرین شیاف زدم اینطوری شد

من شیاف و آمپول استفاده کردمخوب بود، ولی شیاف مقعدی  

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
آبی نارنجی نیلی بنفش😐😂 رنگین کمونه مگه سبز؟ وقتی شک داره خون ریزی نباشه قاعدتا طیف رنگش محدودتر ...

😔😔😔😔