2777
2789
عنوان

ترخدا جواب بدین (برای بارداری)

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آبی نارنجی نیلی بنفش😐😂 رنگین کمونه مگه سبز؟ وقتی شک داره خون ریزی نباشه قاعدتا طیف رنگش محدودتر ...

عزیز جان رنگ پرسیدم چون ترشحات بسته به رنگش فرق دارن . زرد و سبز یعنی عفونت  و باید سریع درمان بشه . قهوه ای یعنی خون مرده گی و مهم نیست. 

اینکه شما تا حالا ترشح رنگی ندیدی دلیل نمیشه مسخره کنی . یاد بگیر جای مسخره کردن اطلاعاتتون ببر بالا

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
عزیز جان رنگ پرسیدم چون ترشحات بسته به رنگش فرق دارن . زرد و سبز یعنی عفونت  و باید سریع درمان ...

من پزشکم و قاعدتا خیلیییییییی بیشتر از شما دیدم😂😂😂😂

اطلاعاتتون ناقص و غلطه عزیزم😉🤙🏻

عزیز جان رنگ پرسیدم چون ترشحات بسته به رنگش فرق دارن . زرد و سبز یعنی عفونت  و باید سریع درمان ...

قهوه ای یعنی سقط نشده؟

دلمو شکوندی خدا من ک هدیه قشنگتو دوس داشتم چرا آخه 😔

حرف اینارو ول کن سریع برو دکتر 

چون اولش کمرنگه بعد بیشتر میشه یهو خون ریزی 

حتماااا برو ک‌ به تعطیلات نخوری خیلی خطر ناکه حتی کوچک ترین لک

اما نگران نباش تا ب خون نرسه چیزی نمیشه سریع برو هرجا شده

من نمیدونم وسط تاپیک یک نفر این مسخره بازیا چیه یه عده دارن در میارن.ادعای تحصیلاتشونم میشه. ترشحات رنگی منظورت چه رنگیه؟؟. رگه‌های قهوه ای یا قرمز باشه خوب خطرناکه.اگه‌سفید یا‌ رنگای دیگست احتمال عفونته. سقط هم از روی رنگ ترشحات نمیفهمن.باید بری‌ قلب واست گوش کنن.ترشحاتتو چشمی ببینن اگه‌لازم بشه سونو بری میفرستن سونو.

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
من پزشکم و قاعدتا خیلیییییییی بیشتر از شما دیدم😂😂😂😂 اطلاعاتتون ناقص و غلطه عزیزم😉🤙🏻

پزشکی ؟؟ پزشکی و رنگ ترشحاتو نمیدونی،! دیشب خوابشو دیدی احتمالاااا  وگرنه هر کارشناس مامایی هم این رنگ ترشحاتی میدونه . من پزشکم نیستم ولی تخصص دارم تو رنگ این ترشحا   ریپلی. نکن عزیزم دیگه پیامتو نمیخونم .برو سر درس و مشقت شاید شاید تونستی کنکور قبول بشی

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
من نمیدونم وسط تاپیک یک نفر این مسخره بازیا چیه یه عده دارن در میارن.ادعای تحصیلاتشونم میشه. ترشحات ...

وآقا دارم میترکم از ترس الان جمعه تو شهرستان فک نکنم باز باشه

حرف اینارو ول کن سریع برو دکتر  چون اولش کمرنگه بعد بیشتر میشه یهو خون ریزی  حتماااا برو ...

اره فردا ک حتما میرم دکتر خیلی حالم بده اگ دوباره تکرار نشد یعنی اتفاقی نیوفتاده؟

پزشکی ؟؟ پزشکی و رنگ ترشحاتو نمیدونی،! دیشب خوابشو دیدی احتمالاااا  وگرنه هر کارشناس مامایی هم ...

خفه شو بابا عقده ای

شماره نظام پزشکیمو بدم کف و خون قاطی کنی😂😂😂

لعنتی مغز که داری

استارتر تاپیک زده مشکوکم به خونریزی

بعد اومدی میگی سبزه؟

😂😂😂

بشر تو کلا تو دسته ی عقب موندگی ذهنی طبقه بندی میشی بعد دم از اطلاعات پزشکی میزنه😂😉

درد همه پزشکا املایی مثل توعه

ارزش نداری آخه بی سواد وقتمو باهات تلف کنم

دیگم منو ریپلای نکن برو تو کف ترشحاتت😂

وآقا دارم میترکم از ترس الان جمعه تو شهرستان فک نکنم باز باشه

برو زایشگاه یا اورژانس مامایی بیمارستان شهرتون.حتما که نباید بری‌ مطبای‌ خصوصی.اونجا باز دوتا ادم هستن حالا یا خوب یا‌بد یه حرکتی بزنن واست.اگه هم کسی نتونست کاری کنه.برگرد بیا خونت وکامل دراز‌بکش.کار سنگین.خوراکی‌های‌محرک.رابطه. نداسته‌باش وفردا‌برو دکتر خودت

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ