2777
2789
عنوان

مارشمالویاپف پفی مدل تنبلی

276 بازدید | 27 پست

اصلاحال وحوصله نداشتم پسرمم اذیت میکردبرانصفه شب چون هیچی تویخچال پیدانمیکردم گفتم سرسری الکی یچی درست کنم ولی توگشنگی چسبید بااینکه ابتدایی درست کردم😁جاتون خالی کاش یذره بشه تپلتر بشم☹باهمین چیزا

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مارشمالو ندوس😐 ولی نوش

زبون بسته هاهم  !     جدیدن زبون باز کردن ! جالبه                                                                                                ای لاو یو کره...

میشه بگی چجور درست کردی

لایکم کن 

حتی اگه تو این دنیا مال من نشی تودنیای دیگری روح تورا ملاقات خواهم کرد و شاید در آن دنیا مال من شوی:)🕊.. در رویا مال منی ولی در حقیقت رویای منی🙂و چشمانت آخرین تصویریست که هنگام مرگ به یاد خواهم آورد😇 اگه بگن بهترین لحظه عمرت کی بود میگم همون لحظه ای که واسه اولین بار باهاش چشم تو چشم شدم👀متعهد💘یه نصیحت از من به تویی که داری اینو میخونی  تو زندگیت لطفااااا به هیچکس اعتماد کامل نکن حتی همون شخصی که الان از ذهنت گذشت اینو آویزه گوشت کن هیچ چیز از هیچکس بعید نیست و آدما بدترین ضربه هارو از بهترین آدمای زندگیشون میخورن..(من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد)🖤🖐🏼یه درونگرا🤞رنگ مورد علاقم بنفشههههه💜 آیگین هستم به معنی دختر ماهرو یا زیبارو🍓 با افتخاردختر ترکم و لهجه دارم چون یه زبان بیشتر از بقیه بلدم🤓😌 علاقه به خوراکی های شیرین دارم و عاشق انواع کیک و شکلات و دسرم 🤤🍫🍬🍭🎂🍰🥧🍦🍡🍩🍪🍫🍧🍨🍮🍹

چجوری درست کردی؟

نوش جانتون

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
چجوری درست کردی عزیزم

فقط پودرژله وشکر بانصف اب جوش بنماری روکتری حل کردم بعدباهمزن بزنی که تغییررنگ بده حالت کشسانی بگیره بعدکف ظرفتواردیانشاسته یاپودرنارگیل بریزی روش هم همینطور بعدراحت درمیادبرش بده

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️