تاپیک نور، اینجاست💎💎نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨ زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام به همه دوستاى عزيزم❤️ 🌱 امروز —> فصل دوم: مشكل اصلي چيست؟ را گوش ميكنيم. & ...
من دیشب گوش کردم فراموش کردم بگم 🌱
دوستانی که گوش نمیدید خواهشا بدید حیف که از فرصت ها استفاده نکنیم
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
خدایا شکرت که وقتی از همه دنیا دلبردیم وقتی دیگه امیدی نداشتیم تو بهمون گفتی از رحمت من نا امید نشید که وعده ی من حق است 🤲🏻🌱😍
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری میشد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا میتونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصلهست که دل تنگی رو بزرگتر میکنه.
خدایا شکرت که امروزم اقا محمد داره نفس میکشه وطاقت اورده
«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_»
ما به معجزه ی خدا ایمان داریم و میدونیم که خوب میشن
خدایاشکرت که امروز قراره دکترش بگه حالش بهتر شده🙏🌺
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
خدایا ما هممون بنده ی عاجز و ناتوان درگاه تواایم
که دست گدایی به درگاهت بلند کردیم
توروخدا این دست ها را خالی رها نکن