2777
2789
عنوان

شکر گزاری🌹🌹🤲🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 9710 بازدید | 346 پست
خدایا ما هممون بنده ی عاجز  و ناتوان درگاه تواایم ‌  که دست گدایی به درگاهت بلن ...

الهی آمیـــن🙏

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الهی آمیـــن🙏

یا رب العاالمین 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

[QUOTE=280574017]سلام هوشیاریش چند؟[/QU

اینجا فقط شکرگذاریه 

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 

سلام به همه دوستاى عزيزم🌹 

🌱 امروز —> فصل دوم:   ريشه مشكل اصلي كجاست؟ را گوش ميكنيم.

زمان : ٢٢ دقيقه 

🌱 لينك كتاب صوتي : https://jadoyebavar.ir/کتاب-شفای-زندگی/

🌹توضيحات براي دوستاني كه جديد هستند🌹

🌱 همه ما مسلما يكسري مسائلي در زندگي داريم كه هر روز داريم باهاش ميجنگيم، و ممكنه روي روحيمون تاثير منفي گذاشته باشه، ما بايد براي بالا بردن سطح انرژي و بهبود حال روحيمون، علاوه بر تمرين و تكرار شكرگزاري هاي روزانمون اينجا، ذهن مثبتي داشته باشيم كه در اينجا از " كتاب شفاي زندگي خانم لوئيز هي"  استفاده ميكنيم كه تونستن سرطانشونو با قدرت ذهن و تغيير سبك زندگيشون درمان كنن و سلامتي كاملشونو به دست بيارن 😍💪🏻

🌱 من هر روز صبح لينك صوتى كتاب و فصلي كه بايد بخونيم ميزارم.

خودم كه الان لينك ميزارم بلافاصله الان اين فصلو گوش نميكنم ، در طول روز هر وقت شرايط پيدا كنم ميخونم و ميام اينجا پياممو ريپلاي ميكنم كه من اين فصلو خوندم. 

شماها هم لطفا هر روز وقتي كتابو خونديد چه صبح، ظهر، عصر و شب ، پياممو ريپلاي كنيد و اعلام كنيد كه فصل اون روز رو خونديد.

اينطوري هممون انگيزمون بيشتر ميشه وقتي ميبينيم همه دارن هر روز كتابو ميخونن و ما هم باهاشون ادامه ميديم و ميخونيم🌹

و اگه كسي تا شب فراموش كرده باشه بخونه، وقتي پيام ريپلاي شده رو ميبينه بين پيام هاي شكر گزاري، ياداوري ميشه واسش و ميخونه و اينطوري ذهنمونو پاكسازي ميكنيم 😍

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

میشه به من بگی

عزیزم جلوتر گفتم

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

خداوندا تورا سپاس که تا اینجا مراقب آقامحمد بودی و در پناه خودت حفظش کردی🙏💚 میسپاریم به خودت ای قادر بی همتا🙏💚 یا ارحم الراحمین🙏💚💚💚

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
خداوندا تورا سپاس که تا اینجا مراقب آقامحمد بودی و در پناه خودت حفظش کردی🙏💚 میسپاریم به خودت ای قا ...

پیامت خییلی به دلم نشست 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

سلام به همه دوستاى عزيزم🌹  🌱 امروز —> فصل دوم:   ريشه مشكل اصلي كجاست؟ را گوش ميك ...

اصلاح ميكنم فصل سوم *

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

چه خبر کجا باید خبربگیریم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10592687/۰۰۰?postId=280604584

سلام به همه دوستاى عزيزم🌹  🌱 امروز —> فصل دوم:   ريشه مشكل اصلي كجاست؟ را گوش ميك ...

گوش كردم 🌱✨

خدایا شکرت که دعا هامون داره‌ مورد اجابت قرار میگیره 

خدایا شکرت که امشب به لطف تو خبر آوردن فشار آقا محمد به ثبات رسیده ❤️😍😍

خدایا تو رو به بزرگیت  منتظریم موقع سال تحویل عیدی یگانه رو بدیااا  🤲🏻❤️