2777
2789
عنوان

شکر گزاری🌹🌹🤲🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 9710 بازدید | 346 پست
به به عروسی یگانه و محمد از همه عروسیا داره بیشتر بهم خوش میگذره😍😍 بچه اولشون قراره چی بشه یعنی ...

وااي چقدر خوبين شماها😍😁 تابچه رو پيش رفتين 😁😁😁😁

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

منم گوش کردم  مرسی عزیزم 😍😍❤️ 🌸حرفایی که تو این فایل گفته شده نیاز هممون گوش بدیم و توزندگی ...

اي ول عزيزم دمت گرم 😍😍😍😍

خيلي پايه اي 👌🏻👌🏻👌🏻 مرسي ❤️❤️❤️❤️

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من ادامه عروسی رو رفتم تو برو مرحله بعد😂😍

وایییییییی چع پچ پچ های عاشقانه ای تو اون سرو صدا ها بلا ها پچ پچاشون میاددا ولی ادم نمیفهمه دارن چی میگن 

واییییی نگاش کن جون من نگاش کن چ قری دار برا محمد میاد اخ من ک دلم ضعف رفت تو چی؟

خدایا بازم مرسی ک این دوتا مرغ عشق بهم رسیدن

یکی بقیشو بگ

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 

خدایا صدهزارو یه مرتبه شکر ک همه این غما خاطره شدن  

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 
وایییییییی چع پچ پچ های عاشقانه ای تو اون سرو صدا ها بلا ها پچ پچاشون میاددا ولی ادم نمیفهمه دارن چی ...

😂😂😂 وای خدا از دست شماها 

😍😍😍😍❤️ انشالله این روزای خوب میاد 😍

ولی بچه ها سعی کنید تو این تاپینک باهم دیگه چت نکنید تا حجم پیاما خییلی نشه  که یگانه همه شکر گزاری هارو بتونه بخونه و حالش خوب بشه  وقتی پیاماها زیاد بشه ممکن سر سری  رد بشه 😬❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

😂😂😂 وای خدا از دست شماها   😍😍😍😍❤️ انشالله این روزای خوب میاد 😍 ولی بچه ها سعی ...

اره موافقم 👍🏻

سلام خداجونم 

اومدم ازت از صمیم قلبم تشکر کن که بعد از پونزده روز  همچنان آقا محمد به عشق یگانه قلبش میزنه ❤️

خدایا هزار هزار و هزاران بار شکرت 😍😍❤️❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

خدایا شکرت که تو خواهر گلم من یادت بود🤲🤲🤲دلم باز شد حرم آقا رو دیدم

عزیز دلم اینروزا همش بیادتم ولی .... 

خدایا شکرت بخاطر حال خوب یگانه،،بخاطر آرامشش،،بخاطر سلامتی عشقش🤲🤲🤲