وایییییییی چع پچ پچ های عاشقانه ای تو اون سرو صدا ها بلا ها پچ پچاشون میاددا ولی ادم نمیفهمه دارن چی میگن
واییییی نگاش کن جون من نگاش کن چ قری دار برا محمد میاد اخ من ک دلم ضعف رفت تو چی؟
خدایا بازم مرسی ک این دوتا مرغ عشق بهم رسیدن
یکی بقیشو بگ
«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_»
خدایا صدهزارو یه مرتبه شکر ک همه این غما خاطره شدن
«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_»
وایییییییی چع پچ پچ های عاشقانه ای تو اون سرو صدا ها بلا ها پچ پچاشون میاددا ولی ادم نمیفهمه دارن چی ...
😂😂😂 وای خدا از دست شماها
😍😍😍😍❤️ انشالله این روزای خوب میاد 😍
ولی بچه ها سعی کنید تو این تاپینک باهم دیگه چت نکنید تا حجم پیاما خییلی نشه که یگانه همه شکر گزاری هارو بتونه بخونه و حالش خوب بشه وقتی پیاماها زیاد بشه ممکن سر سری رد بشه 😬❤️
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
اومدم ازت از صمیم قلبم تشکر کن که بعد از پونزده روز همچنان آقا محمد به عشق یگانه قلبش میزنه ❤️
خدایا هزار هزار و هزاران بار شکرت 😍😍❤️❤️
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸