2821
2789
عنوان

شکر گزاری🌹🌹🤲🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 9689 بازدید | 346 پست
به به عروسی یگانه و محمد از همه عروسیا داره بیشتر بهم خوش میگذره😍😍 بچه اولشون قراره چی بشه یعنی ...

وااي چقدر خوبين شماها😍😁 تابچه رو پيش رفتين 😁😁😁😁

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

منم گوش کردم  مرسی عزیزم 😍😍❤️ 🌸حرفایی که تو این فایل گفته شده نیاز هممون گوش بدیم و توزندگی ...

اي ول عزيزم دمت گرم 😍😍😍😍

خيلي پايه اي 👌🏻👌🏻👌🏻 مرسي ❤️❤️❤️❤️

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ادامه عروسی رو رفتم تو برو مرحله بعد😂😍

وایییییییی چع پچ پچ های عاشقانه ای تو اون سرو صدا ها بلا ها پچ پچاشون میاددا ولی ادم نمیفهمه دارن چی میگن 

واییییی نگاش کن جون من نگاش کن چ قری دار برا محمد میاد اخ من ک دلم ضعف رفت تو چی؟

خدایا بازم مرسی ک این دوتا مرغ عشق بهم رسیدن

یکی بقیشو بگ

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 

خدایا صدهزارو یه مرتبه شکر ک همه این غما خاطره شدن  

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 
وایییییییی چع پچ پچ های عاشقانه ای تو اون سرو صدا ها بلا ها پچ پچاشون میاددا ولی ادم نمیفهمه دارن چی ...

😂😂😂 وای خدا از دست شماها 

😍😍😍😍❤️ انشالله این روزای خوب میاد 😍

ولی بچه ها سعی کنید تو این تاپینک باهم دیگه چت نکنید تا حجم پیاما خییلی نشه  که یگانه همه شکر گزاری هارو بتونه بخونه و حالش خوب بشه  وقتی پیاماها زیاد بشه ممکن سر سری  رد بشه 😬❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

😂😂😂 وای خدا از دست شماها   😍😍😍😍❤️ انشالله این روزای خوب میاد 😍 ولی بچه ها سعی ...

اره موافقم 👍🏻

سلام خداجونم 

اومدم ازت از صمیم قلبم تشکر کن که بعد از پونزده روز  همچنان آقا محمد به عشق یگانه قلبش میزنه ❤️

خدایا هزار هزار و هزاران بار شکرت 😍😍❤️❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

خدایا شکرت که تو خواهر گلم من یادت بود🤲🤲🤲دلم باز شد حرم آقا رو دیدم

عزیز دلم اینروزا همش بیادتم ولی .... 

خدایا شکرت بخاطر حال خوب یگانه،،بخاطر آرامشش،،بخاطر سلامتی عشقش🤲🤲🤲

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز