2821
2789
عنوان

شکر گزاری🌹🌹🤲🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 9689 بازدید | 346 پست
سلام به همه دوستاى عزيزم🙋🏼‍♀️  از امروز شروع ميكنيم به گوش كردن كتاب صوتي شفاي زندگي  ...

من گوش كردم🥰🌱✨

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین به نکته خوبی اشاره کردید👏👏👏😍  منم میخوام بیام کِل بکشم, البته بلد نیستم باید خیلی تم ...

اقا کل کشیدن با من...

استاد کل اینجا نشسته...

لِلِلِلِلِلِلِه

خدایا شکرت که میتونم تو عروسی یگانه جون و اقا محمد کل بکشم🤭

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
اقا کل کشیدن با من... استاد کل اینجا نشسته... لِلِلِلِلِلِلِه خدایا شکرت که میتونم تو عروسی یگانه ...

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 

خدا جونم مرسی ازت بابت تک تک لحظه هایی که اقا محمد دارن نفس میکشن

خدا جونم مرسی ازت بابت تک تک لحظه هایی که یگانه جونم خواهر قشنگم امیدش بیشتر میش 

خدا جونم مرسی ازت بابت تک تک لحظه هایی که عشق یگانه جون به اقا محمد بیشترو بیشتر میشه

خداجونم مرسی ازت بابت تک تک لحظه هایی که بچه های تاپیک این قدر قشنگ دارن انرژی مثبت میفرستن 

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 
اقا کل کشیدن با من... استاد کل اینجا نشسته... لِلِلِلِلِلِلِه خدایا شکرت که میتونم تو عروسی یگانه ...

برا عروسیم میگم بیای فامیلای ما بیحالن تو کل ولی همه رقاصصصصصصصصصص

به به عروسی یگانه و محمد از همه عروسیا داره بیشتر بهم خوش میگذره😍😍

بچه اولشون قراره چی بشه یعنی

یه دختر ناناز یا یه پسر قندعسل😍

یگانه چقد خوشگل شدههه خداای من😍 چقد خوشحاله و حالش خوبه

چجوری نگاه به عشقش میکنه 

چقد این صحنه لذت بخشهه🤩🤩

سلام به همه دوستاى عزيزم🙋🏼‍♀️  از امروز شروع ميكنيم به گوش كردن كتاب صوتي شفاي زندگي  ...

منم گوش کردم  مرسی عزیزم 😍😍❤️

🌸حرفایی که تو این فایل گفته شده نیاز هممون گوش بدیم و توزندگی به کار بگیریم. بعضی هاشو براتون تایپ میکنم 🌱 

🌱کائنات به هر اندیشه ای که متعقد و پایبند باشیم پاسخ می‌دهند و از ان حمایت میکنند 

🌱اگر بخواهیم فکر کنیم که زندگی یعنی تنهایی و سختی آنگاه همین را در دنیای  خود می یابیم  به عبارت دیگر  هر رویدادی که در زندگی ما پیش می اید بازتاب تفکر ماست  

🌱هر رویدادی که تا به این لحظه در زندگی خود تجربه کرده ایم اعتقاداتی بوده است که در گذشته داشته ایم 

🌱اگر اندیشه ای در ذهن خود داشته باشیم مثلا بگوییم من از زندگی نا امیدم   این اندیشه حسی را در ما به وجود می آورد که باعث می‌شود این طرز فکر به واقعیت  تبدیل شود 

حال اندیشه رو می‌شود عوض کرد پس اندیشه های منفی را عوض کنید تا احساس نیز عوض شود  و رسیدن به اتفاق های خوب محقق شود 😍😍

🌱عفو و بخشش و دست کشید از نفرت حتی می‌تواند 

سرطان را نیز درمان کند پس ببخشید و رها کنید 😍❤️

خدایا شکرت به خاطر این همه حال خوب 🤲🏻😍 

انشالله کسایی که گوش نکردن گوش بدن و حال خوبشونو  به اشتراک بزارن 🌱

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

من ادامه عروسی رو رفتم تو برو مرحله بعد😂😍

بزا من بگم بقیشو

برا عروسیم میگم بیای فامیلای ما بیحالن تو کل ولی همه رقاصصصصصصصصصص

هورااااا😂😂

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
هورااااا😂😂

اونارو جم میکنم میارم تو عروسیه یگانه جون جا ماهایی ک رقص بلد نیستیم

😁😁😁😁 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

بزا من بگم بقیشو

بچع داریو هزاروشیشصد تا بدبختی کونه شوریاش شیر دادناش ووییییییییی

نق نقاش 

ولی از همه قشنگ تر خنده های از ته دلش بویه خوبش ماما گفتنش بابا گفتنش اولین سینه خیز اولین چار دستو پا اوین را رفتن دوقدم میره تالاپی میخوره زمین 

خودوووووووووووووووووو  

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز