2821
2789
عنوان

شکر گزاری🌹🌹🤲🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 9689 بازدید | 346 پست
خدایا ما هممون بنده ی عاجز  و ناتوان درگاه تواایم ‌  که دست گدایی به درگاهت بلن ...

الهی آمیـــن🙏

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی آمیـــن🙏

یا رب العاالمین 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

[QUOTE=280574017]سلام هوشیاریش چند؟[/QU

اینجا فقط شکرگذاریه 

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 

سلام به همه دوستاى عزيزم🌹 

🌱 امروز —> فصل دوم:   ريشه مشكل اصلي كجاست؟ را گوش ميكنيم.

زمان : ٢٢ دقيقه 

🌱 لينك كتاب صوتي : https://jadoyebavar.ir/کتاب-شفای-زندگی/

🌹توضيحات براي دوستاني كه جديد هستند🌹

🌱 همه ما مسلما يكسري مسائلي در زندگي داريم كه هر روز داريم باهاش ميجنگيم، و ممكنه روي روحيمون تاثير منفي گذاشته باشه، ما بايد براي بالا بردن سطح انرژي و بهبود حال روحيمون، علاوه بر تمرين و تكرار شكرگزاري هاي روزانمون اينجا، ذهن مثبتي داشته باشيم كه در اينجا از " كتاب شفاي زندگي خانم لوئيز هي"  استفاده ميكنيم كه تونستن سرطانشونو با قدرت ذهن و تغيير سبك زندگيشون درمان كنن و سلامتي كاملشونو به دست بيارن 😍💪🏻

🌱 من هر روز صبح لينك صوتى كتاب و فصلي كه بايد بخونيم ميزارم.

خودم كه الان لينك ميزارم بلافاصله الان اين فصلو گوش نميكنم ، در طول روز هر وقت شرايط پيدا كنم ميخونم و ميام اينجا پياممو ريپلاي ميكنم كه من اين فصلو خوندم. 

شماها هم لطفا هر روز وقتي كتابو خونديد چه صبح، ظهر، عصر و شب ، پياممو ريپلاي كنيد و اعلام كنيد كه فصل اون روز رو خونديد.

اينطوري هممون انگيزمون بيشتر ميشه وقتي ميبينيم همه دارن هر روز كتابو ميخونن و ما هم باهاشون ادامه ميديم و ميخونيم🌹

و اگه كسي تا شب فراموش كرده باشه بخونه، وقتي پيام ريپلاي شده رو ميبينه بين پيام هاي شكر گزاري، ياداوري ميشه واسش و ميخونه و اينطوري ذهنمونو پاكسازي ميكنيم 😍

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

میشه به من بگی

عزیزم جلوتر گفتم

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

خداوندا تورا سپاس که تا اینجا مراقب آقامحمد بودی و در پناه خودت حفظش کردی🙏💚 میسپاریم به خودت ای قادر بی همتا🙏💚 یا ارحم الراحمین🙏💚💚💚

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
خداوندا تورا سپاس که تا اینجا مراقب آقامحمد بودی و در پناه خودت حفظش کردی🙏💚 میسپاریم به خودت ای قا ...

پیامت خییلی به دلم نشست 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

سلام به همه دوستاى عزيزم🌹  🌱 امروز —> فصل دوم:   ريشه مشكل اصلي كجاست؟ را گوش ميك ...

اصلاح ميكنم فصل سوم *

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

چه خبر کجا باید خبربگیریم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10592687/۰۰۰?postId=280604584

سلام به همه دوستاى عزيزم🌹  🌱 امروز —> فصل دوم:   ريشه مشكل اصلي كجاست؟ را گوش ميك ...

گوش كردم 🌱✨

خدایا شکرت که دعا هامون داره‌ مورد اجابت قرار میگیره 

خدایا شکرت که امشب به لطف تو خبر آوردن فشار آقا محمد به ثبات رسیده ❤️😍😍

خدایا تو رو به بزرگیت  منتظریم موقع سال تحویل عیدی یگانه رو بدیااا  🤲🏻❤️

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز