ذهن خیییلی قدرت داره اگه ذهنمون باور بکنه که این اتفاق میوفته صد درصد رخ میده اگه فقط یه درصد ذهن شک بکنه که اگه نشد چی اون وقت که شدنش سخت میشه
هیچ ترس و شکی وجود نداره چون الله هست
پس امشب قرار خبر به هوش اومدن اقا محمدو بشنویم
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
خدایا پیشاپیش ازت ممنونم ک فردا سونو انومالی بهم میگه نی نی سالم سالم💚🌱
خدایا شکرت که به این کار بر عزیرم نی نی سالم و خوشگل دادی
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
خدا یا شکرت که امشب قرار خبر به هوش اومدن اقا محمد و بشنویم بچه ها همتون با باور قلبی اینو ...
دقيقا اون باور قلبيه مهمه، واسه همينم من تاكيد دارم كه همزمان با شكر گزاري بچه ها كتاب صوتي شفاي زندگي گوش كنن، چون بايد يه تغييراتي درونمون صورت بگيره تا به كيفيت شكر گزاريمون كمك بشه.
ميگن يه جوري شكر گزاري كنين كه درونتون يه حس خوشايند پيدا كنين، زماني كه اون حس فوق العاده بهتون دست نميده يعني اون شكر گزاري اونقدر كيفيت و قدرت نداره كه بتونه اون فركانس به كائنات بفرسته⚡️
لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦
دقيقا اون باور قلبيه مهمه، واسه همينم من تاكيد دارم كه همزمان با شكر گزاري بچه ها كتاب صوتي شفاي زند ...
دقیقا همینطور
اره واقعا گوش کردن این کتاب خییلی تاثیر داره انشالله که گوش بدن
خداجونم قربون بزگیت چه معجزه ای از ته قلبم ممنونم ازت که اقا محمد یگانه خانوم به هوش اومدن و روی تخت دارن به تصویر یگانه خانوم لبخند میزنننننننننننننننن
«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_»
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
انشالا امام زمان امشب برا جفتشون پدری کنه پیش خدا واسطه شه فردا صب چشم دوتاشون تو چشم هم بیوفته و اشک شوق بریزن اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
بچا شما خیلی دلتون پاکه اینجا جمع شدین دعا میکنین لطفا برا منو عشقمم دعا کنین بازم بهم برسیم ماهم خانوادهامون جدامون کردن همه چیز غیر ممکن کردن ولی ما هنوزم همو دوس داریم لطفااا دعام کنین خدا خیرتون بدهبهترینا نصیبتون شه انشالا😭❤🙏
خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭