2821
2789
عنوان

شکر گزاری🌹🌹🤲🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 9689 بازدید | 346 پست

خدايا شكرت كه دوستاني دارم كه در مكان هايي پر از انرژي مثبت به ياد من و يگانه جون هستن 😍 خدايا شكرت 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️

خدايا سپاسگزارم~  خدايا سپاسگزارم ~ خدايا سپاسگزارم 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وایییییییی چع پچ پچ های عاشقانه ای تو اون سرو صدا ها بلا ها پچ پچاشون میاددا ولی ادم نمیفهمه دارن چی ...

وااای اقا محمد چه دستی برا یگانه میزنه 😍

چقد عاشقانه همو نگاه میکنن 

چجوری بقیه دارن براشون کِل میکشن و سوت میزنن

بچه هاا همههه باهم آماده باشیم یه کِل بلند بکشیم براشون و واسشون شعر بخونیم

حالا 1 ,2 , 3 👈 گیلییی گیلییییی 

نه مرغ میخوایم نه ماهی خوشبخت بشن الهییی🤩🤩🥳🥳

خدایا شکرت بابت این همه خوشبختی 

خدایا شکرت که حال آقا محمد تا قبل عید خوب شده 

خدایا شکرت که سال جدید ، آقا محمد و یگانه در کنار هم هستن 

خدایا شکرت که پایان هر سختی ، راحتی هست 

خدایا شکرت بابت همه چیز 😍❤️❤️❤️ 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

خدايا ازت سپاسگزارم كه دكتر باز هم خبر بهتر شدن حال آقا محمد بهمون داده 🤲🏻❤️ خدايا صد هزار مرتبه شكرت 🤲🏻❤️

خدايا سپاسگزارم~  خدايا سپاسگزارم ~ خدايا سپاسگزارم 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

سلام به همه دوستاى عزيزم❤️ 

🌱 امروز —> فصل دوم:  مشكل اصلي چيست؟ را گوش ميكنيم.

زمان : ٣٥ دقيقه 

🌱 لينك كتاب صوتي : https://jadoyebavar.ir/کتاب-شفای-زندگی/

🌹توضيحات براي دوستاني كه جديد هستند🌹

🌱 همه ما مسلما يكسري مسائلي در زندگي داريم كه هر روز داريم باهاش ميجنگيم، و ممكنه روي روحيمون تاثير منفي گذاشته باشه، ما بايد براي بالا بردن سطح انرژي و بهبود حال روحيمون، علاوه بر تمرين و تكرار شكرگزاري هاي روزانمون اينجا، ذهن مثبتي داشته باشيم كه در اينجا از " كتاب شفاي زندگي خانم لوئيز هي"  استفاده ميكنيم كه تونستن سرطانشونو با قدرت ذهن و تغيير سبك زندگيشون درمان كنن و سلامتي كاملشونو به دست بيارن 😍💪🏻

🌱 من هر روز صبح لينك صوتى كتاب و فصلي كه بايد بخونيم ميزارم.

خودم كه الان لينك ميزارم بلافاصله الان اين فصلو گوش نميكنم ، در طول روز هر وقت شرايط پيدا كنم ميخونم و ميام اينجا پياممو ريپلاي ميكنم كه من اين فصلو خوندم. 

شماها هم لطفا هر روز وقتي كتابو خونديد چه صبح، ظهر، عصر و شب ، پياممو ريپلاي كنيد و اعلام كنيد كه فصل اون روز رو خونديد.

اينطوري هممون انگيزمون بيشتر ميشه وقتي ميبينيم همه دارن هر روز كتابو ميخونن و ما هم باهاشون ادامه ميديم و ميخونيم🌹

و اگه كسي تا شب فراموش كرده باشه بخونه، وقتي پيام ريپلاي شده رو ميبينه بين پيام هاي شكر گزاري، ياداوري ميشه واسش و ميخونه و اينطوري ذهنمونو پاكسازي ميكنيم 😍

پ ن: دوستان دوباره ياد آوري ميكنم براي كساني كه جديد ميان، توي اين تاپيك اصلا قرار نيست بپرسيم حال آقا محمد چطوره؟ اينج فقط مخصوص شكرگزاري هست 🌹

سلام حالش چطوره؟ به هوش اومده؟

سلام عزيزم، حالشون خوبه خداروشكر 

ان شاءالله به زودي به هوش ميان

خدایا یهویی شکرتتتتتتتتتتت  

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 

خدایا ازت مچکرم که یگانه و محمد لحظه تحویل سال کنار هم هستن   

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 
چ خبر ازشون

همین که  به عشق یگانه قلبش در تپش یعنی حالشون عالیه 

به لطف خدا قرار به زودی به هوش بیان 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

خدایا پیشاپیش ازت ممنونم ک فردا سونو انومالی بهم میگه نی نی سالم سالم💚🌱

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا

خدا یا شکرت که امشب قرار خبر به هوش اومدن اقا محمد و بشنویم 

بچه ها همتون با باور قلبی اینو بنویسید  نه با ترس لرز وقتی به خدا اعتماد کنیم خدا جواب اعتمادمونو میده. و هیچ وقت دست رد به سینه بندش نمیزنه 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز