سلام کسایی که منو از قبل دنبال میکنن میدونن تازه طلاق گرفتم یه سری توضیحات برا کسایی که تازه اومدن میگم دوستان من تازه طلاق گرفتم و از یه شوهر سرتا پا عیب راحت شدم حالا مشکلم اینه هنوز هیچچی نشده پسر عمم خواستگارم شده البته قبل ازدواجمم خواستگارم بود ولی میدونم همش بخاطر پول بابام بود البته به قول همم دختر خوبم پیدا نمیشه تو جامعه الانم که طلاق گرفتم خونه دارم تو یکی از بهترین جاهای شهر مبله که خوب جهزیه ام هست و گزون ترین وسیله هاروگرفته بودم الانم که طلاق گرفتم سرجاش هست هنوز الانم که بعد طلاق دوباره حرف خواستگاری پیش اومده میدونم مسایل مالی بی تاثیر نیست یعنی حداقل ۹۰ درصد قصد عمم از این وصلت وضع مالی خودم و بابام هست پسر عمم پسر خوبیه و شغل و درآمد داره و حدود دو سه سالی ازمنم کوچیکتره بنابراین هیچ حس خاصی بهش ندارم خودم ۲۳ سالمه ولی بابام خیلی مایل به این وصلت هست مادرم دیروز میگفت بابات میگه دخترمون راضیه توپرش میکنی علیه خواهرم و پسرش و از طرف دیگه زن عموم هم به یکی گغته یود که عمم اینا وقتی خونشون بودن گفتن بردارم راضیه مادر ودخترش دیگه مهم نیستن من به خیلی دلایب دیگه که از حوصله بحث خارجه و همینطور کوچیک تر بودنش از من و اینکه میدونم این وصلت بیشتر بخاطر مسایل مالی هست تا علاقه نه حس خاصی بهش دارم نه کوچیک ترین علاقه ای
امشبم زنگ زدن به بابام که بعد شام بیاییم خونتون ولی بابام هنوز به ما چیزی نگفته تا شاید غافلگیرم کنه و راضیم کنه
حالا سوالم اینه چطور به شدیدترین و یا حتی بدترین حالت ممکن جواب منفی زو به عمم و حتی بابام بدم که هم برن وپشت سرشون رو نگاه نکنن هم چیزی پای مادرم نوشته نشه ؟